Prijavi se na besplatan tečaj standardnog kineskog jezika za početnike

Prijavi se na besplatan tečaj standardnog kineskog jezika za početnike

 

Prijavi se na besplatan tečaj standardnog kineskog jezika za početnike


Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu upisuje nove polaznike na besplatan tečaj standardnog kineskog jezika za početnike. Tečaj je namijenjen punoljetnim osobama sa znanjem engleskog jezika. Za upis je potrebno ispuniti online prijavni obrazac i pristupiti motivacijskom ispitu na Loomen.Carnet.hr koji će biti otvoren do 1. rujna 2023. Detaljnije informacije možete pronaći na službenoj stranici Konfucijeva instituta Sveučilišta u Zagrebu.   

Besplatan tečaj standardnog kineskog jezika počinje 11. rujna 2023. i završava 26. siječnja 2024. Nastava se održava dva puta tjedno po 90 minuta, u poslijepodnevnim i večernjim satima. Polaznici mogu birati između online nastave i nastave uživo u prostorijama Konfucijeva instituta u Zagrebu. Po završetku tečaja, polaznicima će biti dodijeljene potvrde o uspješno završenom početnom stupnju kineskog jezika. Profesori Konfucijeva instituta Sveučilišta u Zagrebu izvorni su govornici kineskog jezika, a radni jezik je engleski.

***
Već posjedujete određeno znanje kineskog jezika i ne smatrate se početnikom?
Pošaljite nam e-poruku naziva „Nisam početnik" sa svojim kontakt podacima (ime i prezime, OIB, datum i godina rođenja, broj mobitela) na upisi@unizg.hr  i kontaktirat će vas djelatnici Instituta s kojima ćete dogovoriti termin provjere znanja kineskog jezika. 

 

Kontakt osoba:

Jelena Vrhovski, Odnosi s javnošću

Telefon: +385 1 4843 601 / Mobitel: +385 99 4922 785 / E-adresa: jvrhovski@unizg.hr

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više