Promocija popularnog bestsellera na EFRI-ju

Promocija popularnog bestsellera na EFRI-ju

Svoj roman prvijenac, vrlo intrigantnog naziva "UHLJEB” predstavit će u petak, 14. travnja, Zvonko Bumber, student poslijediplomskog specijalističkog studija na EFRIju i profesor geografije u Medicinskoj školi u Rijeci.

Program započinjemo u 14 sati, u dvorani Aneks na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, predstavljanjem knjige, a zatim će se održati okrugli stol na temu „Istine i zablude o efikasnosti javnog sektora". Sudionici panela biti će Mladen Vedriš, Dragan Bagić i Saša Drezgić.

 Promociju knjige voditi će Kristijan Petrović, dok će Silvia Barnjak, profesorica hrvatskoga jezika iz Medicinske škole u Rijeci čitati ulomak.

Svoj dolazak potrebno je potvrditi na mail: karijere@efri.hr

 
"Eh, moj mladiću, moram Vam reći kako me veoma podsjećate na mene. I ja sam u početkuslijepo vjerovao svemu što sam čuo u Odjelu. Pa nisu li njegovi zaposlenici redom sve učeni ljudi,ljudi od struke? Kakvog bi interesa imali u izvrtanju stvarnih činjenica, igranju zakulisnih ili ikakvihdrugih igara? Nismo li svi ovdje profesionalci koji časno obavljaju i nikako drugačije ne znajuobavljati svoj posao? "
 

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više