Promocija smjera Ekonomija razvoja

Promocija smjera Ekonomija razvoja

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci u suradnji s Centrom za karijere EFRI i studentima 1. godine diplomskog studija, organiziraju 5. lipnja 2019., predstavljanje smjera Ekonomija razvoja.
 
Cilj ovog događaja je upoznati studente preddiplomskih studija, osobito 3. godine, sa smjerom Ekonomije razvoja, kolegijima koji se na njemu održavaju te mogućnostima nakon završetka studija.
 
Globalno okruženje obilježeno je stalnim promjenama, različitim društvenim i prirodnim kretanjima, a koje stavljaju imperativ na održivi i stabilan gospodarski razvoj zemalja. Poseban naglasak je na efikasnom upravljanju prirodnim resursima u kojima socio-ekonomski sustavi djeluju.
 
Ovaj događaj okuplja profesore smjera Ekonomije razvoja, koji će studentima predstaviti svoje kolegije, način rada te svrhu proučavanja svakog zasebnog područja u uvjetima globaliziranog gospodarstva suočenog s klimatskim, tehnološkim i društvenim promjenama.
 
 
Predstavljanje smjera Ekonomija razvoja počinje u 13 sati u dvorani Aneks.
 
Link za prijavu : https://forms.gle/PtyRwqeifpq5HpR69

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se