„Put do prvog milijuna – novaca ili korisnika? - panel

„Put do prvog milijuna – novaca ili korisnika? - panel

Panelistice dvanaestog panela „Put do prvog milijuna – novaca ili korisnika?" su Anita Cvetić Oreščanin, Antonija Bilić Arar i Ivana Conjar

 

Dvanaesti panel u sklopu projekta „21 put prema uspjehu" u okviru tematske cjeline Žene na start-up i scale-up sceni nosi naslov „Put do prvog milijuna – novaca ili korisnika?", a održat će se u četvrtak, 07. ožujka s početkom u 18h putem live-streama na Entrio platformi. Panelistice ovog panela bit će Anita Cvetić Oreščanin, Antonija Bilić Arar i Ivana Conjar, a panel će moderirati inicijatorica projekta, Vedrana Likan i Saša Cvetojević.

 

Anita Cvetić Oreščanin jedna je od tri osnivača i partnera u Poslovna inteligencija d.o.o., IT konzultantskoj tvrtki usmjerenoj na naprednu analitiku, big data, umjetnu inteligenciju, strojno učenje i zaštitu podataka. Kao članica Uprave Poslovne inteligencije odgovorna je za financije i kontroling, ljude i kulturu, internu infrastrukturu i IT te marketing i komunikacije. Anitina vizija je biti trener mladim talentima kako bi im pomogla da razviju svoj puni potencijal unutar Poslovne inteligencije.

Članica je i Upravnog odbora CISEx te aktivna u incijativama usmjerenim na podršku ženskom poduzetništvu. Anita je 2019. bila nominirana i sudjelovala je u premijernom programu profesionalne razmjene Američkog ministarstva vanjskih poslova - International Visitor Leadership Program (IVLP) – HiddenNoMore: Osnaživanje žena liderica u STEM-u. Prije Poslovne inteligencije, Anita je gradila iskustvo u Zagrebačkoj banci, McDonald'su i CEMA-i (današnjem GfK Institutu). Anita je diplomirala računovodstvo i financije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

 

Antonija Bilić Arar u digitalnoj industriji počela je raditi dok se još nije tako ni zvala. Nakon 10 godina uređivanja digitalnih medija, otišla je na drugu stranu, u marketing i komunikacije i završila u - globalnom startupu. Za BlaBlaCar skoro kao "one woman band" gradila je hrvatsko tržište od 0 do, ne milijun, ali šesteroznamenkastog broja korisnika. Iz prve ruke doživjela je sve prednosti i mane brzorastućeg startupa, ali i potpuno se zaljubila u tehnološku industriju. Nakon još par tech i startup angažmana, vratila sam se na početak - u medij.

Na Netokraciji kombinira najbolje od obje karijere i piše o developerskim, startup i growth temama, digitalnim medijima i marketingu. A kako se gradi uspješan startup ispčetka gleda još jednom iz prve ruke - u braku sa suosnivačem startupa!


Ivana Conjar je poslovni psiholog s dugogodišnjim iskustvom u vođenju MBA programa te programa cjeloživotnog obrazovanja za lidere. Karijeru u poslovnom obrazovanju započela je 2006. kao voditeljica selekcije i upisa MBA programa pri Cotrugli Business School. 2016. pridružila se e-Leadership MBA studija na Visokom učilištu Algebra kao voditeljica poslovnog razvoja i jedan od temeljnih arhitekata programa u suradnji s predavačkim timom jedne od najboljih poslovnih škola u svijetu - Kelley School of Business. Od 2020. fokus suzuje na custom-made programe primjenjujući znanja iz poslovne psihologije kako bi pojedincima i organizacijama pomogla definirati svrhu poslovanja („rethinking your why").

 Diplomirala je komunikacije na Sveučilištu East-West u Chicagu, SAD, MBA na Cotrugli Business School, te MSc poslovne psihologije na Sveučilištu East London u Londonu, UK. Certificirani je Design Thinking facilitator i AoEC executive coach. Kada nije posvećena edukaciji lidera, posvećena je učenju, meditaciji i planinarenju. 

 

 

 

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više