Radionica „CIRKULARNA EKONOMIJA

Radionica „CIRKULARNA EKONOMIJA


Težnja prema učinkovitom korištenju, uporabi, recikliranju i ponovnom korištenju resursa temeljne su postavke sustava koji nastoji ograničiti negativni ekološki otisak europskog gospodarstva, ali ujedno i smanjili troškove s ciljem postizanja gospodarskog rasta.

Radionica „Cirkularna ekonomija" bit će održana  u srijedu 20. lipnja 2018. godine u dvorani Anex-a Ekonomskog fakulteta u Rijeci, Ivana Filipovića 4,  s početkom u 10 sati.
Na radionici će biti riječi o mogućnostima razvoja i financiranja projekata cirkularna ekonomije koja podrazumijeva pametan, održiv i uključiv rast kao svojevrsnu alternativu modelu linearne ekonomije vođene načelima „uzmi, izradi, konzumiraj i odbaci”.
 
Radionica je organizirana u sklopu projekta „SCREEN – Sinergijska cirkularna ekonomija u Europskim regijama" se financira iz EU programa za istraživanje i inovacije Horizon 2020, a svrha mu je razviti primjenjiv okvir za podršku regionalnim dionicima koji su uključeni u aktivnosti cirkularne ekonomije.
 
Program radionice možete pogledati OVDJE
 
Sudjelovanje je besplatno.
Zbog ograničenog broja polaznika prijava sudjelovanja putem e-mail adrese luka.dragojevic@pgz.hr je obavezna.


Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se