RIBROO 2021 – kamp za brucoše na Platku

RIBROO 2021 – kamp za brucoše na Platku

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i ove vas godine organizira  RiBROO - Kamp za brucoše!

Kamp, koji je osmišljen kao edukativno druženje svih studenata prve godine na Sveučilištu u Rijeci, organiziran je tako da su studenti podijeljeni u timove po fakultetima, odjelima i smjerovima, a svaki će tim imati svog koordinatora, starijeg studenta, koji će s vama prolaziti unaprijed osmišljeni program.
 
Dragi brucoši, Ove godine kamp za brucoše održati će se između 30. rujna i 3. listopada 2021. godine na Platku, točnije u Velikom domu Platak.
 
Očekuje vas mnogo aktivnosti, novih znanja, najsvježijih informacija o vašem domu idućih nekoliko godina te prije svega druženje i zabave s vašim fakultetskim suputnicima, kao i upoznavanje starijih studenata koji vam svojim iskustvom i savjetima mogu dati najbolji uvid u ono što vas očekuje u najboljem razdoblju u životu!

Prijaviti se mogu i studenti viših godina studija.

Kako bi studentski život  započeo na pravi način, na Kampu te očekuju:

– Radionice o učenju, sveučilištu, studentskim poslovima, studentskim razmjenama i dr.
– Sportske aktivnosti
– Rad u timovima podijeljenim po fakultetima i studijima
– Party, druženje i zabava.

Rok za prijavu je 15. rujan 2021.

Program Kampa.

Više o cijelom kampu i prijavama saznajte na www.ribroo.sz.uniri.hr

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se