Rokovi za predaju radova u ak. godini 2019./2020.

Rokovi za predaju radova u ak. godini 2019./2020.

Studenti koji žele obraniti završni ili diplomski rad u ak. god. 2019./2020. obvezni su poštovati sljedeće rokove:

A) ZA PREDDIPLOMSKI STUDIJ 
1. Do 30. travnja 2020. godine prijaviti mentora završnog rada na za to propisanom obrascu i predati Referadi za preddiplomski i diplomski studij (Obrazac za prijavu mentora).
2. Do 01. lipnja 2020. godine predati mentoru na čitanje prvu verziju završnog rada, precizirati temu (naslov) završnog rada na propisanom obrascu i predati Referadi za preddiplomski i diplomski studij (Obrazac za prijavu teme). Obrazac se može predati i nakon navedenog datuma.
3. Najkasnije do 11. rujna 2020. godine ispuniti sve ispitne obveze i predati Referadi za preddiplomski i diplomski studij ispunjeni i od mentora potpisani obrazac Izvješća o završnom radu kako bi se stekli uvjeti za upis na diplomski studij.
4. Studenti preddiplomskog studija koji Izvješće predaju poslije 11. rujna 2020. neće se moći prijaviti na prvi upisni rok na diplomski studij u 2020./2021. godini. 
5. Procedure izbora mentora te prijave, izrade i ocjene završnog rada propisane su Pravilnikom o završnom radu (usvojen na sjednici Fakultetskog vijeća 18.4.2016. godine)

B) ZA DIPLOMSKI STUDIJ
1. Do 9. ožujka 2020. prijaviti mentora diplomskog rada na propisanom obrascu i predati Referadi za preddiplomski i diplomski studij (Obrazac za prijavu mentora).
2. Do 30. travnja 2020. godine predati mentoru na čitanje prvu verziju diplomskog rada te precizirati temu (naslov) diplomskog rada na propisanom obrascu i predati Referadi za preddiplomski i diplomski studij (Obrazac za prijavu teme). Obrazac se može predati i nakon navedenog datuma.
3. Najkasnije do 21. rujna 2020. godine ispuniti sve ispitne obaveze i predati Referadi za preddiplomski i diplomski studij od mentora potpisani obrazac Izvješće o diplomskom radu kao i svu ostalu dokumentaciju predviđenu Pravilnikom o diplomskom radu. 
4. Sve obrane diplomskih radova moraju biti održane najkasnije do 30. rujna 2020. godine.
5. Procedure izbora mentora te prijave, izrade i ocjene diplomskog rada propisane su Pravilnikom o diplomskom radu (usvojen na sjednici Fakultetskog vijeća 18.4.2016. godine)

Završni i diplomski radovi koji ne prođu test izvornosti ili se nakon predaje utvrde nepravilnosti, neće se razmatrati za obrane u akademskoj godini 2019./2020.

Studentima koji se ne budu pridržavali navedenih rokova, ne jamči se dovršetak studija u tekućoj akademskoj godini.

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se