SAP Business Suite: Overview of Design and Functions

SAP Business Suite: Overview of Design and Functions

[OBAVIJEST STUDENTIMA I ZAINTERESIRANIMA] 
 
Danas, ponedjeljak 28.05.2018. od (točno) 14:00 do 15:00, Doc. dr. sc. Ivan Uroda organizira prezentaciju „SAP Business Suite: Overview of Design and Functions” koju će prezentirati Uwe Lebefromm, univ. spec. oec., Dipl.-Kfm. (univ), SAP Senior Education Consultant, SAP Deutschland SE & Co. KG. 
 
Studenti i svi zainteresirani pozivaju se da u zgradi Aneksa budu u 13:55, no prednost pri ulasku imat će sveukupno 66 studenata koji u ovom semestru slušaju kolegije Baze podatka, Data Bases i Primjena baza podatka, jer je ova prezentacija ujedno i objedinjena prezentacija vanjskog suradnika iz prakse, u sklopu navedenih kolegija. 
 
Navedena prezentacija i pripadajući praktični primjeri bit će prezentirani na engleskom jeziku u trajanju od cca 45 minuta, a nakon prezentacije dobrodošli su pitanja i komentari studenata te ostalih nazočnih u trajanju od cca 15 minuta.

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se