Spreman si za putovanje? Upoznaj programe mobilnosti koji ti to omogućju!

Spreman si za putovanje? Upoznaj programe mobilnosti koji ti to omogućju!

 

Sveučilište u Rijeci će 3. veljače 2020. raspisati Natječaj za mobilnost studenata u svrhu obavljanja stručne prakse u ak. godini 2020./2021. u okviru programa Erasmus.


Natječaj za mobilnost studenata (studijski boravak) te natječaj za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja bit će raspisani 2. ožujka 2020. Rok za prijavu studenata za obavljanje stručne prakse je 3. travnja 2020. 

 

Detaljne informacije o Erasmus programu, tekstovi natječaja i prijavni obrasci objavljeni su na mrežnim stranicama Sveučilišta https://uniri.hr/o-sveucilistu/medunarodna-suradnja-i-erasmus/natjecaji-za-studente/

 

U ponedjeljak 27.1.2020. će se tim povodom u Aneksu održati info prezentacija o Erasmus i Ceepus programu mobilnosti, kao i ostalim mogućnostima za mobilnost, s početkom u 10 sati,namijenjena svim zainteresiranim studentima.

 

U ponedjeljak 03.02.2020. će na ulazu u fakultetsku zgradu biti također postavljen Erasmus info-štand u vremenu od 11 do 13 sati, gdje će svi zainteresirani moći od kolega iz Ureda za mobilnost Sveučilišta u Rijeci dobiti detaljnije informacije o prijavi na Erasmus program mobilnosti.

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više