Studenti Ekonomskog fakulteta u Rijeci uskoro kreću put Rusije!

Studenti Ekonomskog fakulteta u Rijeci uskoro kreću put  Rusije!


Ekonomski fakultet u Rijeci, drugu godinu zaredom, nagrađuje besplatnom kotizacijom dva najbolja studenta koji su se prijavili na jesensku školu «Sustainable Business Development: Responsible, Agile, Analytical» u organizaciji Ural Federal University iz Ekaterinburga.  

Put daleke Rusije uskoro kreću Anna Kaić, studentica druge godine diplomskog studija Marketinga i August Marčan, student druge godina preddiplomskog studija International Business.

U podnožju najmasivnijeg planinskog lanca koji dijeli Europu i Aziju nalazi se grad Ekaterinburgu – industrijski centar Rusije i jedan od gradova-domaćina nedavno završenog Svjetskog prvenstva u nogometu. Tamo se nalazi naša akademska partnerska institucija, Ural Federal University,  jedna od najvećih visokoobrazovnih institucija u Rusiji koja već dugi niz godina uspješno upotpunjuje klasična znanja s inovativnim pristupom izazovima novog vremena kao što je i sama tema jesenske škole -  održivi razvoj. 
 

 
 

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se