Tjedan brucoša

Tjedan brucoša

Dragi brucoši!
 
Još jednom, želimo vam dobrodošlicu na Ekonomski fakultet u Rijeci!
 

U cilju vašeg upoznavanja s kolegama, Fakultetom, pravilima studiranja i studentskim životom u gradu Rijeci, osmislili smo cjelotjedni program samo za vas  - Tjedan brucoša.

 

Program TJedna brucoša počinje 1.10. kada će vas pozdraviti Uprava Fakulteta, djelatnici studentskih službi te predstavnici studenata. Raspored pozdravnih govora potražite na programu.

 

U srijedu 2.10. očekuje vas prvi susret s vašim EFRI buddy-jima - starijim studentima koji će vam na licu mjesta prenijeti svoje iskustvo studiranja na Fakultetu, objasniti vam osnovna pravila studiranja te vas povesti u obilazak Fakulteta. Raspored sastanaka također potražite na programu.


3.10. u suradnji s Erste bankom, u dva termina će se održati radionica pod nazivom "Mala škola bankarenja".

 

U petak, 4.10. vodimo vas na otok Krk (smjer Međunarodno poslovanje na engleskom jeziku) te u Gorski kotar (ostali smjerovi).

 

O cjelokupnom posjetu Gorskom kotaru,  kao i o načinima prijave, uskoro više informacija.

 

Studenti na smjeru Međunarodno poslovanje na engleskom jeziku, u svrhu prijave, Dorjani Dodić - stručnoj suradnici u Centru za karijere EFRI, putem maila dorjana.dodic@efri.hr dostavljaju svoj OIB i kontakt podatke.

 

TJEDAN BRUCOŠA - PROGRAM.

 


 
 
Vidimo se!

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više