Transformativni turizam - besplatna radionica

Transformativni turizam - besplatna radionica

Pozivamo Vas na radionicu na temu transformativnog turizma koja će se održati u petak, 24. siječnja 2020. godine u Aneksu Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci (Ivana Filipovića 4)  s početkom u 8:30.

Cilj radionice je pod vodstvom predavačice dizajnirati i razviti tematski proizvod transformativnog turizma slijedeći novi i rastući trend putovanja kako bi se  produljio efekt povećanog interesa javnosti za gradove Europske prijestolnice kulture izvan i nakon isteka jednogodišnjeg događaja.

Radionica se održava na engleskom jeziku pod vodstvom Simone Polli, pomno odabrane ekspertice u turističkom sektoru s bogatim iskustvom u procesima kreacije i širokim poznavanjem trendova Transformativnih putovanja.

Radionica je namijenjen svim javnim i privatnim akterima uključenim u realizaciju Rijeka 2020, svim onim koji kreiraju i nude različite oblike turističkih ponuda, događaja i slično, zatim kreativnim-kulturnim industrijama kao i mladim i nezaposlenima zainteresiranim za poduzetništvo i samozapošljavanje, ali i svim ostalim koji žele stvoriti sinergiju turizma i kreativnih industrija. 

Radionica je besplatna. Obzirom da je broj mjesta ograničen, obvezna je prijava na sljedećem linku do srijede, 22. siječnja 2020. godine.

PRIJAVA
 
POZIV

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više