University Trading Tournament - UTT

University Trading Tournament - UTT

Financijski klub organizira studentsko natjecanje u trgovanju na financijskim tržištima University Trading Tournament - UTT.
 
Natjecanje se održava već sedmu godinu te pruža natjecateljima realan doživljaj trgovanja dionicama, kriptovalutama, te izvedenicama na virtualnoj burzi putem platforme OptimTrader, kojoj se može pristupiti preko računala ili preko mobilne aplikacije. UTT je projekt pokrenut s ciljem povećanja financijske pismenosti te svijesti studenata o načinima funkcioniranja financijskih tržišta.
 
Tijekom natjecanja sudionici će se kroz online predavanja i trgovanje na virtualnoj burzi upoznati s osnovama tehničke, fundamentalne i investicijske analize, funkcioniranjem financijskih tržišta, te će moći iskušati ta znanja u praksi. Također, kroz predavanja koja će održati predstavnici partnerskih firmi moći ćete saznati sve o tome kako se trguje u profesionalnim trading firmama, te investicijskim fondovima.
 
Ukoliko se želite okušati u tradingu i izbrusiti svoje vještine u trgovanju bez da preuzimate stvarni rizik, prijave su otvorene, a prijaviti se možete klikom na link: https://forms.gle/bg7W7WdkrMGUaDtPA (prijave traju do 23. travnja). Natjecanje počinje 25. travnja i sastoji se od 2 runde, od kojih svaka traje 2 tjedna, uz finalnu rundu koja će se odvijati uživo tijekom jednog dana. Natjecatelji imaju potpunu slobodu u trgovanju i strategijama: bilo to korištenje naprednih tehničkih analiza il svega nekoliko tradeova kroz mobilnu aplikaciju na dan.
 
Za više informacija posjetite web stranicu: http://finance.hr/tournament/

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više