YUFE program - YUFE Student Journey

YUFE program - YUFE Student Journey


Sveučilište u Rijeci i ove godine omogućuje svojim studentima upis u YUFE program (YUFE Student Journey). Prijave su otvorene do 26. svibnja, a YUFE ti ovime pruža priliku da, u skladu s vlastitim interesom i rasporedom, pohađaš kolegije, učiš nove jezike kroz jezične tečajeve, stručno se usavršavaš ili volontiraš u zajednici na 9 europskih sveučilišta.

 

Za prijaviti se dovoljno je biti student na minimalno drugoj godini preddiplomskog studija i uspješno se koristiti engleskim jezikom, a jednom kada postanete sudionici ovoga programa, stječete pravo (ali ne i obavezu) upisivanja svih gore navedenih kolegija i aktivnosti na drugim YUFE sveučilištima. YUFE katalog u ovom trenutku uključuje preko 300 različitih fizičkih i online kolegija, te gotovo 100 izvannastavnih aktivnosti. Prijaviti se možete preko YUFE virtualnog kampusa (link).

 

Više o ovoj prilici koju vam YUFE nudi možete pročitati ovdje, a pozivamo vas također da se registrirate za jedan od online YUFE otvorenih dana - događaja na koijma ćete moći izravno čuti sve o YUFE prilikama te postaviti bilo koja pitanja koja možda imate. YUFE otvoreni dani održat će se:

Ako imate bilo kakvih pitanja vezano za postupak prijave ili općenito YUFE Student Journey program, slobodno nam se obratite na admission.yufe@uniri.hr.

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više