Započinje EPK 2020!

Započinje EPK 2020!

Pozivamo Vas na prezentaciju projekta Rijeke 2020 s naglaskom na programe zanimljive studentskoj populaciji koja će se održati u četvrtak, 16. siječnja u 13 sati u dvorani 006 Filozofskog Fakulteta u Rijeci. 


Važan dio prezentacije će biti i predstavljanje mogućnosti direktnog uključivanja studenata u volonterski program Rijeke 2020, posebice kroz program svečanog otvorenja koje će se održati 01. veljače 2020. godine.

 

Volonteri Rijeke 2020 će biti osobe koje će među prvima otvarati vrata novih zgrada, surađivati s međunarodnim umjetnicima, producentima i djelatnicima u kulturi, te time direktno doprinositi zajednici. Našim volonterima garantiramo nezaboravno iskustvo ali i nagrade.


Osim toga, volontiranjem u projektu Rijeke 2020 imat ćete priliku steći relevantno radno iskustvo u struci, usavršiti vještine te u neposrednom radu steći praktična znanja koja ćete moći navesti u životopisu i iskoristiti na budućem radnom mjestu.

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se