Završio drugi Tjedan karijera na Ekonomskom fakultetu u Rijeci!

Završio drugi Tjedan karijera na Ekonomskom fakultetu u Rijeci!

U ovogodišnjem programu Tjedna karijera, u sklopu 42 kolegija sudjelovalo je 46 predavača iz gospodarstva koji su se predstavili studentima, prenijeli im svoje znanje i iskustvo te ih informirali o prilikama koje im se nude za vrijeme i po završetku studiranja. Neki od njih su: Kraš, Infobip, Obrtnička komora PGŽ, Erste&Steiermärkische Bank, Mansped, HNK I. pl. Zajc, Grad Rijeka, Hrvatska poštanska banka, Primorsko-goranska županija.

 

U sklopu Dana poslovnih mogućnosti, od strane poduzeća, održale su se edukativne radionice za razvoj profesionalnih vještina kod studenta, a predstavnici Valamara i Erste Banke održali su predavanja o mogućnostima za razvoj karijera studenata. Hrvatski zavod za zapošljavanje-Regionalni ured Rijeka održao je predavanje o Mjerama aktivne politike zapošljavanja. Također, IntegralEdu je predstavio program  Work&Travel USA.

 

Putem info pultova studentima su se predstavili: Adecco&HUP, Valamar Riviera, Hrvatski telekom, Erste Bank, HZZ, Grad Rijeka&StartUp inkubator, Infobip d.o.o., IntegralEdu te udruge: ESN, SMART, DELTA, EFRI Consulting Club, EFRI sport , RI-Tech te Socijalna samoposluga.

 

U četvrtak, 24. listopada, u suradnji s ALUMNI zajednicom, održao se panel pod nazivom: „Bivši studenti sadašnjima - Vaša karijera počinje danas!" u kojem su sudjelovali: Miljenko Vaić (suvlasnik i direktor u InCePoSa d.o.o. i direktor prodaje u PIK Rijeka d.d.), Nikša Tomulić (suvlasnik i direktor u kompare.hr), Ivana Validžić (voditeljica strategije i poslovanja u Brigada d.o.o.) te  Aleksandra Ignatoski (poslovna analitičarka u Aestus d.o.o.). Moderatorica panela bila je prof. dr. sc. Ivana First Komen

 

U sklopu Dana maturanata - 25. listopada, posjetili su nas maturanti Ekonomske škole Mije Mirković Rijeka s ravnateljicom i profesoricama. Predstavljene su im mogućnosti koje Ekonomski fakultet u Rijeci nudi studentima, a asistent Ivan Gržeta je održao predavanje na temu: „Pametno bankarstvo za mlade".

 

Video Tjedna karijera je dostupan OVDJE.

 

Galerija je dostupna OVDJE.


 


 

 

 

 

 

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se