10. MOTIVATION UP

10. MOTIVATION UP

U sklopu velike MotUp  turneje na naš Fakultet dolaze zanimljivi govornici koji će ispričati kako su otkrili svoju strast u životu i na koji su je način pretvorili u posao iz snova.
 
  • Anja Zambelli Čolak - uspješna riječka dizajnerica koja stoji iza prepoznatljivosti Kishe, Surf`n`Friesa, NK Rijeke, PIKO Rijeka i još mnogih drugih brendova;
  • Vuk Ćosić - autor komunikacijske strategije Rijeka EPK i 
  • Aleks Curać Šarić - prvi openmajkovac u Hrvatskoj koji je postao profesionalni komičar.

Moderator cijelog eventa je: Aleksandar Jelovac

Tijekom eventa svaki će sudionik imati priliku poslušati iskustva ostalih sudionika, ali i podijeliti svoje osobno iskustvo vezano uz vlastitu motivaciju i ostvarivanje svog potencijala u profesionalnom smislu.

Više informacija o Motivation Up-u možete pronaći na njihovoj Facebook stranici, a ulaznice možete osigurati na stranicama Entria.

Pridružite nam se u zgradi Aneksa s početkom u 17 sati!

Vidimo se na ovom jedinstvenom i motivirajućem događaju koji je do sada okupio 386 sudionika i 24 motivacijska govornika, a na društvenim mrežama broji nekoliko stotina članova.

Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree