Tomislav Pancirov

Još od malih nogu zna da je marketing područje kojim se želi baviti. Danas svoje znanje i iskustvo o digitalnom marketingu dijeli putem društvenih mreža, a mnogi ga znaju i kao izvrsnog predavača na Online marketingu.

Ivana Datković

Direktorica Erste poslovnice za mlade, ali je mnogi bolje poznaju kao mentoricu na stručnoj praksi, voditeljicu radionica o financijskoj pismenosti i suradnicu u mnogobrojnim projektima. Njenu priču pročitajte u nastavku

Mihaela Šugić

Organizatorica konferencije "FocusON - Karijera na dlanu", potpredsjednica Studentskog zbora EFRI i bivša predsjednica udruge mladih - AIESEC. O njenom iskustvu pročitajte u nastavku.

Maris Nemez

Velika zaljubljenica u gastronomiju i putovanja, no osim toga, uskoro će se moći pohvaliti i drugom diplomom s Ekonomskog fakulteta u Rijeci. U zanimljivom intervjuu saznajte sve o ovoj EFRI zvijezdi.

Božena Baljak

Jedna od najboljih studentica na Ekonomskom fakultetu u Rijeci i demonstartorica na nekoliko kolegija. U nastavku pročitajte više o njenom iskustvu i savjete.

Viktorija Knapić

Studentica generacije koja svoj uspjeh na Fakultetu i u ostalim aktivnostima pripisuje dobroj organizaciji vremena. Ostale male tajne otkrijte u intervjuu u nastavku.

Ivo Zubčić

Završio Gospodarstvo Europske unije na Ekonomskom fakultetu u Rijeci. U slobodno vrijeme, dok ne organizira College2Business konferenciju u 7 gradova diljem Hrvatske, bavi se digitalnim marketingom.

Renato Poljak

Student diplomskog studija i jedan od idejnih začetnika College2Bussines konferencije. U zanimljivom intervjuu pročitajte sve o njegovim ciljevima i željama za narednih par godina.

Pamela Perkić

Osim što je prva studentica koja je diplomirala na smjeru International Business, u ovom zanimljivom intervju govori o svojem iskustvu u Americi, raznim edukacijama koje je prošla te zaposlenju u JGL-u.

Ivona Huđek

Ovotjedna EFRI zvijezda javlja nam se iz Maribora. Studentica je pete godine koja se odlučila iskoristiti sve mogućnosti koje joj pruža Erasmus razmjena. O njenom iskustvu s Erasmus+ programom, pročitajte u nastavku.

Isabella L. Dintinjana

Bivša studentica Ekonomskog fakulteta u Rijeci koja je na sreću mnogih, svoju strast pronašla u marketinškim vodama. O njenim prvim koracima u digitalnom marketingu i korisne savjete, pročitajte u nastavku.

Matija Lukanić

Osim što je EFRI i rock zvijezda, on je i uspješan programer video igrica i web programer, a njegovu priču pročitajte u nastavku.

Irena Čuturić

Ovotjedna EFRI zvijezda javlja nam se iz kišnog Londona. Ona je profesionalna plesačica s diplomom ekonomije, a o njenom putu do ostvarenja snova pročitajte u intervjuu u nastavku.

Ivana Pajković

Predsjednica je Studentskog zbora, dobitnica Rektorove i Dekanove nagrade za najbolju studenticu, a mnogima je poznata i kao demonstratorica na kolegijima Statistika i Računovodstvo.

Aleksandra Ignatoski

Voditeljica mnogih uspješnih projekata poput "Realizatora 2016." i "Kampa za brucoše". Iza nje je dugogodišnje iskustvo u debati, volontiranju, studentskim zborovima. U intervjuu pročitajte više o trenutnom poslu.

Matija Blažević

Student na poslijediplomskom specijalističkom studiju Marketing menadžment. Začetnik "Đira po Starom gradu" u zanimljivom intervjuu otkriva kako je sve krenulo te iza kojih poznatih riječkih brendova još stoji.

Petar Matić

Izvanredni student EFRI-a i naša prva Zvijezda. Suosnivač je Udruge BEN te vlasnik brenda WooDoo Store-a. U svoje slobodno vrijeme volontira u NK Omišalj te radi kao prodajni predstavnik Blue Gyma.

Calendar

This website uses cookies to provide a better user experience and functionality. Find out more