Tomislav Pancirov

Još od malih nogu zna da je marketing područje kojim se želi baviti. Danas svoje znanje i iskustvo o digitalnom marketingu dijeli putem društvenih mreža, a mnogi ga znaju i kao izvrsnog predavača na Online marketingu.

Ivana Datković

Direktorica Erste poslovnice za mlade, ali je mnogi bolje poznaju kao mentoricu na stručnoj praksi, voditeljicu radionica o financijskoj pismenosti i suradnicu u mnogobrojnim projektima. Njenu priču pročitajte u nastavku

Mihaela Šugić

Organizatorica konferencije "FocusON - Karijera na dlanu", potpredsjednica Studentskog zbora EFRI i bivša predsjednica udruge mladih - AIESEC. O njenom iskustvu pročitajte u nastavku.

Maris Nemez

Velika zaljubljenica u gastronomiju i putovanja, no osim toga, uskoro će se moći pohvaliti i drugom diplomom s Ekonomskog fakulteta u Rijeci. U zanimljivom intervjuu saznajte sve o ovoj EFRI zvijezdi.

Božena Baljak

Jedna od najboljih studentica na Ekonomskom fakultetu u Rijeci i demonstartorica na nekoliko kolegija. U nastavku pročitajte više o njenom iskustvu i savjete.

Viktorija Knapić

Studentica generacije koja svoj uspjeh na Fakultetu i u ostalim aktivnostima pripisuje dobroj organizaciji vremena. Ostale male tajne otkrijte u intervjuu u nastavku.

Ivo Zubčić

Završio Gospodarstvo Europske unije na Ekonomskom fakultetu u Rijeci. U slobodno vrijeme, dok ne organizira College2Business konferenciju u 7 gradova diljem Hrvatske, bavi se digitalnim marketingom.

Renato Poljak

Student diplomskog studija i jedan od idejnih začetnika College2Bussines konferencije. U zanimljivom intervjuu pročitajte sve o njegovim ciljevima i željama za narednih par godina.

Pamela Perkić

Osim što je prva studentica koja je diplomirala na smjeru International Business, u ovom zanimljivom intervju govori o svojem iskustvu u Americi, raznim edukacijama koje je prošla te zaposlenju u JGL-u.

Ivona Huđek

Ovotjedna EFRI zvijezda javlja nam se iz Maribora. Studentica je pete godine koja se odlučila iskoristiti sve mogućnosti koje joj pruža Erasmus razmjena. O njenom iskustvu s Erasmus+ programom, pročitajte u nastavku.

Isabella L. Dintinjana

Bivša studentica Ekonomskog fakulteta u Rijeci koja je na sreću mnogih, svoju strast pronašla u marketinškim vodama. O njenim prvim koracima u digitalnom marketingu i korisne savjete, pročitajte u nastavku.

Matija Lukanić

Osim što je EFRI i rock zvijezda, on je i uspješan programer video igrica i web programer, a njegovu priču pročitajte u nastavku.

Irena Čuturić

Ovotjedna EFRI zvijezda javlja nam se iz kišnog Londona. Ona je profesionalna plesačica s diplomom ekonomije, a o njenom putu do ostvarenja snova pročitajte u intervjuu u nastavku.

Ivana Pajković

Predsjednica je Studentskog zbora, dobitnica Rektorove i Dekanove nagrade za najbolju studenticu, a mnogima je poznata i kao demonstratorica na kolegijima Statistika i Računovodstvo.

Aleksandra Ignatoski

Voditeljica mnogih uspješnih projekata poput "Realizatora 2016." i "Kampa za brucoše". Iza nje je dugogodišnje iskustvo u debati, volontiranju, studentskim zborovima. U intervjuu pročitajte više o trenutnom poslu.

Matija Blažević

Student na poslijediplomskom specijalističkom studiju Marketing menadžment. Začetnik "Đira po Starom gradu" u zanimljivom intervjuu otkriva kako je sve krenulo te iza kojih poznatih riječkih brendova još stoji.

Petar Matić

Izvanredni student EFRI-a i naša prva Zvijezda. Suosnivač je Udruge BEN te vlasnik brenda WooDoo Store-a. U svoje slobodno vrijeme volontira u NK Omišalj te radi kao prodajni predstavnik Blue Gyma.

Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree