L'Oréal Brandstorm natjecanje - OTVORENE PRIJAVE!

L'Oréal Adria Balkan traži pobjednički tim koji će braniti boje regije na renomiranom internacionalnom studentskom natjecanju!

EFRI Networking Week - ODGOĐENO

U periodu od 16. do 20. ožujka 2020., održava se drugi tjedan posvećen alumnijima Ekonomskog fakulteta u Rijeci!

EFRI FACTOR vol. 2

First EFRI international pub-quiz will be held on May 15, 2019. How to apply? More information below.

International Video Pitch Competition 2019

Do you have a good and innovative idea? You know English and you are creative? Sign up for the competition by March 18, 2019. More information below.

Strategy Cup Digital Edition 2018

Applications for the big online competition are opened until December 3rd, 2018. More information in the article.

Coffee with the Management Board of the Faculty of Economics in Rijeka

On November 15th, 2018 there will be a coffee meeting with the Management Board of the Faculty. More information in the article.

Entrepreneurial intentions and competencies of students from the University of Rijeka, Faculty of Economics and Business

Research about entrepreneurial intentions of students is being conducted at the University of Rijeka. Become a part of it!

Become an EFRI buddy!

Would you like to help new generations of students to adjust to student life with your knowledge and experience? Applications are open until June 1st, 2018!

Dan otvorenih vrata Centra za karijere

Što je karijera? Imate pitanja vezanih za njezin razvoj? Tražite posao ili biste voljeli naučiti kako upravljati vlastitim vremenom? 24. svibnja svi putevi vode u Centar za karijere!

Predstavljanje i selekcijski postupak kompanije P&G d.o.o.

Zanima vas kako izgleda raditi u jednoj od najvećih kompanija na svijetu? Voljeli biste postati dio njihovog tima? Dođite na predstavljanje 27. travnja!

Inspire Me konferencija

20. travnja ponovno na Ekonomskom fakultetu u Rijeci!

Predstavljanje digitalne agencije degordian Hrvatska d.o.o.

Predstavljanje jedne od najvećih digitalnih agencija u regiji održat će se 11. travnja 2018.!

FocusON 2018. godine

13. travnja 2018. će se održati velika studentska konferencija u organizaciji Ekonomskog fakulteta u Rijeci, Centra za karijere, ESN-a Rijeka i SZ UNIRI.

Predstavljanje poduzeća KPMG Croatia d.o.o.

Predstavljanje poduzeća i poslovnih mogućnosti će se održati 21. ožujka. Više detalja u opisu.

Bjelovar Startup 2018

Prijave traju do 1. travnja 2018.!

MIND (Y)OUR OWN BUSINESS

Predstavljanje natjecanja poduzeća Bina-Istra na Ekonomskom fakultetu u Rijeci.

Career Booster

Od 6. do 8. ožujka, treću godinu za redom, došli su nam mnogi predstavnici iz svijeta gospodarstva kako bi sa studentim podijelili iskustvo i savjete za razvoj karijere.

Kava s Upravom Ekonomskog fakulteta u Rijeci

Pozivamo vas na drugu Kava s Upravom EFRI-a!

Predstavljanje poslovnih mogućnosti poduzeća Kaltenberg Adria d.o.o.

U potrazi ste za poslom? Dođite na predstavljanje mogućnosti poduzeća Kaltenberg!

Predstavljanje poslovnih mogućnosti u agenciji ARBONA d.o.o.

Zanima vas karijera u digitalnom marketingu? na predstavljanju 14. prosinca provjerite koje mogućnosti vam nudi ova dogitalna agencija!

Realizator 2017.

Drugu godinu za redom, u organizaciji Zaklade Sveučilišta u Rijeci, održati će se Realizator – case study natjecanje koje je osmišljeno i pokrenuto kako bi se studentima približili izazovi s kojima se susreću poduzeća u

Predstavljanje L’Oréal case study natjecanja

Predstavljanje L’Oréal case study natjecanja će se održati 25. siječnja 2018. s početkom u 14 sati, dv. 4/II kat.

International Video Pitch Competition 2018

Ekonomski fakultet u Rijeci postao je partner na projektu International Video Pitch Competition.

Cilj ovog međunarodnog natjecanja je omogućiti studentima predstavljanje poslovnih ideja i dobivanje povratne infor

Prezentacijske vještine i priprema za uspješno izlaganje seminara

Zanima vas koliko je važna verbalna, a koliko neverbalna komunikacija prilikom razgovora za posao? Hvata vas trema pri samoj pomisli na prezentiranje seminara? Želite otkriti tajnu uspješnog javnog nastupa? Ako je na sam

JTI predstavlja mogućnosti razvoja karijere!

JTI PREDSTVALJANJE TVRTKE održava se 19. listopada 2017. u dvorani br. 10 (IV kat) s početkom u 13 sati!

Predstavljanje Startup inkubatora Rijeka na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci

Startup inkubator je namijenjen mladim ljudima, studentima i njihovim timovima koji posjeduju znanja i ideje s područja informacijskih tehnologija, računalnih aplikacija, industrijskog dizajna i stručnih područja.

Karijera na dlanu - FocusON

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci, Centar za karijere EFRI i Studentski zbor Ekonomskog fakulteta u Rijeci po prvi puta organiziraju konferenciju za studente FocusON - Karijera na dlanu!

Kava s prodekanima

Zanima vas kako se piše završni ili diplomski rad? Koje mogućnosti nudi EFRI nakon završenog preddiplomskog i diplomskog studija? Zašto studirati na smjeru International Business? Ili imate neki problem?

COLLEGE2BUSINESS KONFERENCIJA

U suradnji udruge Somnium s Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Rijeci, Centrom za karijere EFRI, Studentskim zborom Sveučilišta u Rijeci i Erste bankom, organizira se College2Business konferencija u Rijeci.

P&G CEO challenge

Poduzeće P&G je objavop case study natječaj gdje se studentima pruža prilika otići u Genevu na finale natjecanja.

10. MOTIVATION UP

16.03.2017. Centar za karijere EFRI i MotivationUp, poduzeće za osobni i poslovni razvoj, organiziraju veliki 10. Motivation Up.

Career Booster na Ekonomskom fakultetu u Rijeci!

Centar za karijere Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci i Start-Up udruga nastavljaju zajedničku suradnju s ciljem dodatnog obogaćivanja znanja i vještina studenata tijekom studija.

Projekt "Akademija regionalnog razvoja i fondova EU"

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije po treću godinu za redom nastavlja projekt "Akademija regionalnog razvoja i fondova EU".

Prijavi se na Project Management Championship!

Project Management Championship je natjecanje koje okuplja sve studente zainteresirane za područje projektnog menadžmenta, te se odvija na nacionalnoj i međunarodnoj razini.

"Tko pita, ne skita"

Pitate se kako krenuti u poduzetničke vode? Čuli ste o aktivnostima AIESEC-a i ERASMUS razmjenama, ali ne znate kako se prijaviti? Voljeli bi pisati projekte ili Vas jednostavno muči neki problem?

Metronet telekomunikacije

Centar za karijere poziva Vas u četvrtak, 15. prosinca 2016. godine, na predavanje direktora Metronet telekomunikacija, gospodina Dejana Sablića.

Radionica „Korak do najboljeg seminara“

Pišete seminar, završni ili diplomski rad? Ne znate gdje krenuti, a pretraživanje baza podataka i kataloga knjižnice Vam predstavlja nemoguću misiju?

Realizator 2016.

Realizator 2016 je pilot projekt Zaklade Sveučilišta u Rijeci pokrenut kao prvo sveučilišno case study natjecanje za studente u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva.

Forum Mladi u poduzetništvu

Kako krenuti u poduzetničke vode? Što se to mladim poduzetnicima nudi kada se odluče za poduzetnički poduhvat? Kako i gdje se educirati? Koga tražiti pomoć i savjet? Kako namaknuti sredstva za pokretanje poslovne ideje?

Pokreni nešto svoje

Pokreni nešto svoje” je program potpore poduzetničkim projektima u Hrvatskoj namijenjen poduzetnicima početnicima i mikropoduzećima.

Poslovni uzlet Grada Rijeke i Primorsko-goranske županije 2016.

Poslovni uzlet Grada Rijeke i Primorsko-goranske županije 2016. održat će se 11. studenoga 2016. u Gradskoj vijećnici, Korzo 16.

Prezentacijske vještine i priprema za uspješno izlaganje seminara

Centar za karijere Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci organizira u četvrtak, 10. studenog 2016. godine, besplatnu radionicu na temu: „Prezentacijske vještine i priprema za uspješno izlaganje seminara“.

StartUp inkubator Rijeka

Prezentacija StartUp inkubator Rijeka, će se održati na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, 9.11.2016. u 9:30h u predavaoni 8/III kat.

Put Samuraja 2.0 – 3 enigme poslovanja

JCI Rijeka (Međunarodna komora mladih Rijeka) poziva Vas na edukativni projekt „Put Samuraja 2.0 – 3 enigme poslovanja (modul 2)“ koji organizira u suradnji sa Hrvatskom gospodarskom komorom.

Virtualni dani karijera i znanja

Do 26.10.2016. posjetite šeste po redu Virtualne dane karijera i znanja.

Konferencija Inspire Me

Inspire Me predstavlja jedinstvenu konferenciju u kojoj uspješni pojedinci iz različitih područja sa mladima dijele svoje ideje, znanja te životna i poslovna iskustva.

2. Međunarodni sajam karijera, Rim

Međunarodni festival karijera će se održati od 11.-14. ožujka 2017. godine u Rimu.

Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree