Realizator 2017.

Realizator 2017.

Drugu godinu za redom, u organizaciji Zaklade Sveučilišta u Rijeci, održati će se Realizator – case study natjecanje koje je osmišljeno i pokrenuto kako bi se studentima približili izazovi s kojima se susreću poduzeća u realnom sektoru.
 
Razvijajući najbolja rješenja za stvarne poslovne slučajeve poduzeća: Infobip d.o.o., Jadran galenski laboratorij d.d.,Zagrebačka banka d.d., Javna ustanova Priroda i Metisa d.d., studenti i studentice dobivaju mogućnost primjene teorije u praksi te razvijanja stručnih kompetencija traženih na tržištu rada.

Prijave za natjecanje su otvorene do 2. studenoga, kada će se održati svečano otvaranje Realizatora i predstavljanje poslovnih slučajeva u prostorijama Znanstveno tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci - STEP RI (Radmile Matejčić 10, Rijeka), s početkom u 17 sati.

Za najbolje ideje osigurane su vrijedne novčane nagrade!
 
Više informacija potražite na službenim stranicama Zaklade Sveučilišta u Rijeci.

Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree