Career Booster

Career Booster

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci je, treću godinu za redom, bio domaćin velikoj studentskoj konferenciji Career Booster. U razdoblju od 6. do 8. ožujka, u partnerstvu sa Start-Up udrugom iz Pule, okupili smo više od 150 sudionika i 20 predstavnika iz svijeta gospodarstva.
 
U cilju povezivanja studenata i mladih nezaposlenih osoba s potencijalnim poslodavcima, edukacije o trendovima s tržišta rada te razvoja karijere, Ekonomski fakultet u Rijeci je ugostio udruge i poslodavce iz različitih djelatnosti koji su predstavili kompanije, selekcijske postupke, sezonske poslove, mogućnosti za praksu i zapošljavanje. Sudionici su imali priliku riješavati case study-e te se na taj način predstaviti poduzećima. Također, u sklopu programa konferencije održale su se i specijalizirane radionice iz područja financija, marketinga, IT, novinarstva, managementa, PRa, poduzetništva, prodaje, soft skillsa i dr.
 
U sklopu programa sudionici su imali priliku poslušati Gorana Vrabeca (direktora Volim ljuto), Ozrena Burića (suvlasnik B.I.D. grupe), Brunu Glavana (vlasnika agencije Nivago), Mariju Mažar (vlasnicu agencije Alura i osnivačicu bloga Stilueta), Katarinu Toković (voditeljicu prodaje u Oktal Pharmi), Željku Budić (centar menager ZTCa)  i još mnoge.
 

Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree