International Video Pitch Competition 2018

International Video Pitch Competition 2018

Ekonomski fakultet u Rijeci postao je partner na projektu International Video Pitch Competition

Cilj ovog međunarodnog natjecanja je omogućiti studentima predstavljanje poslovnih ideja i dobivanje povratne informacije od odabranih stručnjaka iz prakse, kao i umrežavanje svih sudionika natjecanja.
 
Prijave traju do 19. ožujka 2018., a studenti do tada moraju snimiti video od 2 minute u kojem će predstaviti svoju ideju te pripremiti kratki opis iste.
Važno je za istaknuti kako se natjecanje odvija na nekoliko razina te da prvo i drugo mjesto na lokalnoj razini, osim prolaska u sljedeći krug natjecanja, dobivaju i vrijedne novčane nagrade. 
 
Prvo mjesto 750 USD i drugo 250 USD.
 


Imate dobru ideju? Želite usavršiti svoje prezentacijske vještine na engleskom i steći međunarodno iskustvo? Prijavite se i sudjelujte u ovom međunarodnom natjecanju!

Više informacija potražite na web stranicama: http://ivpitch.pte.hu/ 
 
Predstavljanje natjecanja na Fakultetu će se održati tijekom siječnja 2018., a za više informacija pratite službene web stranice EFRI-a te društvene mreže ili pošaljite svoj upit na karijere@efri.hr.

Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree