1.EFRI adventska utrka – rezultati utrke

1.EFRI adventska utrka –  rezultati utrke

Studenti Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci organiziraju 1. EFRI adventsku trail utrku dugačku 5 km koja će se održati 15.12.2018. u Gradu Kastvu na Crekvini.
 
 
 
REZULTATI UTRKE - FINALNA LISTA
 
 

 


EFRijevci i prijatelji EFRIja trčat će (ili šetati) za 40 mališana, štićenika udruge CeKeDe koji su slabijeg imovinskog stanja te nerijetko nažalost i socijalno isključeni iz našeg društva.
 
SUORGANIZATORI: Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci, Studentski zbor EFRI, EFRI sport i Grad Kastav. 
 
DONATORI Blue Gym, Jump in with Ivona, Iločki podrumi, Dobro (Žito Osijek), EFRI kantina, Udruga Vinara Belica Kastav; Caffe Fiume. 
 
MEDIJSKI POKROVITELJ –La voce del popolo 
 


Prema najnovijim podatcima UNICEFovog istraživanja jedini dnevni topli obrok kod više od 20 tisuća djece u Hrvatskoj je obrok iz pučke kuhinje. Više od 20 tisuća djece u Hrvatskoj nema odgovarajuću obuću, a svako peto dijete živi ispod praga siromaštva. Roditelji te djece ne mogu osigurati nikakve izvanškolske aktivnosti te im nisu im dostupne usluge poput logopeda i sl. Većini socijalno isključene djece nitko nikada nije pročitao priču prije spavanja.


Upravo udruga CEKADE,
za koju je ova akcija organizirana, bavi se socijalnom inkluzijom djece korisnika Socijalne samoposluge  te organizacijom i vođenjem sustava doniranja hrane u Hrvatskoj kao i smanjenjem prekomjerenog bacanje hrane.


Utrka je otvorena za sve koji žele podržati ovu akciju, a dobrovoljni prilog će se moći dati prilikom preuzeća startnog broja na dan utrke.   


Pozivamo sve zainteresirane građane da nam se pridruže u akciji, kroz trčanje ili laganu šetnju kroz kastavsku šumu i na taj način podrže rad udruge CeKaDE u njihovom socijalnom djelovanju. 

Za najbrža tri sudionika u muškoj i ženskoj kategoriji
, koji istrče cijelu rutu, osigurane su i vrijedne nagrade. Za sve sudionike bit će organizirana okrjepa po završetku utrke. 
Utrku su podržali Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci, Studentski zbor EFRI, EFRI sport te Grad Kastav. 

 
Obavezne su prijave putem OBRASCA 
 
 
Program utrke

10.00 h podjela startnih brojeva 
10.30 h vođeno zagrijavanje
11.00 h start na Crekvini
12.30 h proglašenje i druženje
Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree