3. EFRI humanitarna trail utrka

 3. EFRI humanitarna trail utrka

Udruga EFRI Sport i ove godine, usprkos izazovnim vremenima uzrokovanima pandemijom koronavirusa, organizira već tradicionalnu 3. EFRI humanitarnu trail utrku koja će se održati u subotu, 30. listopada 2021. godine u Gradu Kastvu s početkom u 10.00 h. Događaj će započeti vođenim razgibavanjem na svježem zraku, a zatim slijedi utrka (ili šetnja)  stazom dugom 5 km kroz Kastavsku šumu te nakon toga podjela medalja, organiziran ručak (maneštra i kobasica) i ugodno druženje u Kastvu.

 

S obzirom da je utrka humanitarnog karaktera, prikupljena sredstva će biti donirana Udruzi Portić iz Rijeke za njihov projekt „Tete i barbe pričalice" kojima se djeci olakšava boravak u Dječjoj bolnici Kantrida.

Donirati možete na način da prilikom preuzimanja startnog broja na licu mjesta na dan utrke, donirate novac za Udrugu Potić. Predviđen minimalan iznos donacije je 30 kn.

 

Ovim putem Vas pozivamo da podržite naš projekt i pridružite nam se na utrci trčeći ili hodajući prekrasnom stazom u Kastavskoj šumi.

Prijaviti se možete na sljedećem linku: https://www.utrka.com/utrke/efritrail/2021/prijava/pojedinacno/?checksecret=true   

Calendar

This website uses cookies to provide a better user experience and functionality. Find out more