ALUMNI EFRI karijere u politici – gradonačelnici i načelnici

ALUMNI EFRI karijere u politici – gradonačelnici i načelnici

ALUMNI EFRI zajednica poziva vas na okrugli stol na kojem će se okupiti bivši studenti Fakulteta koji su izgradili karijere u politici. Naša  gradonačelnica i načelnici pričat će o iskustvu studiranja na EFRI-ju, karijernom putu te njihovim postignućima, motivaciji i planovima.  
 
Okrugli stol "ALUMNI EFRI karijere u politici – gradonačelnici i načelnici bit će održan u četvrtak, 18. veljače 2021. godine s početkom u 14 sati, a sudjelovat će: 

 
 
 
Mirela Ahmetović, načelnica Općine Omišalj 
Poslijediplomski znanstveni studij, smjer: Menadžment, 2010.
Nakon stjecanja titule magistre ekonomskih znanosti, na EFRI-ju trenutno pohađa poslijediplomski doktorski studij. Prije političke karijere, radila je u banci, na fakultetu te u javnoj ustanovi za održivi razvoj otoka i u turističkoj zajednici.
 
 
Ana Kučić, gradonačelnica Grad Mali Lošinj 
 
 
 
Željko Plavčić, načelnik Općine Žminj 
 
 
Bojan Simonič, načelnik Općine Lovran
Magistar ekonomije, smjer: Financije i bankartsvo, 2004.
U razdoblju od 2005. do 2017. godine bio je zaposlen u Ministarstvu financija od kuda prelazi na mjesto načelnika općine Lovran. Surađuje s EFRI-jem 2016. godine kao vanjski suradnik iz područja međunarodnog oporezivanja.

Sanja Udović, načelnica Općine Viškovo  
Dodiplomski studij, smjer Međunarodna razmjena, 2000.
Od rođenja živi na području današnje Općine Viškovo. Nakon četverogodišnjeg iskustva u poduzetništvu intenzivno se uključuje u rad lokalne zajednice.


Panelisti i voditeljica održat će okrugli stol s Fakulteta a prijenos će bit omogućen putem Zoom platforme i live streama na Facebook stranicama EFRI-ija. 
 
 

 


Calendar

This website uses cookies to provide a better user experience and functionality. Find out more