ALUMNI EFRI organizira izlet u Istru

ALUMNI EFRI organizira izlet u Istru

Udruga diplomiranih studenata Ekonomskog fakulteta u Rijeci okuplja i organizira aktivnosti za zaposlenike Fakulteta, studenate koji su završili preddiplomske i diplomske studije na Ekonomskom fakultetu u Rijeci i sve prijatelje Fakulteta, a kako bi se povezali i uspostavili trajne veze.
 
Ukoliko niste član, a željeli biste se priključiti Udruzi, ispunjenu i potpisanu PRIJAVU molimo dostaviti na e-mail: alumni@efri.hr.
 
Također, ovim putem vas pozivamo na prvi u nizu izleta i to u prekrasnu Istru i Općinu Žminj, a koji će se održati u subotu, 20. listopada 2018.
 
Okvirni plan izleta je:
 
10.50 sati: okupljanje svih prijavljenih za izlet u Ul. Fiorella La Guardie (na autobusnoj stanici ispod Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci)
11.00 sati: polazak za Istru
12.30 sati: dolazak u Žminj i posjet Općini Žminj gdje će se održati predavanje načelnika Željka Plavčića mag. oec., člana Uduge
13.30 sati: posjet Mljekari Latus
14.30 sati: ručak
16.00 sati: polazak prema Vižinadi i posjet vinariji FRANC ARMAN
20.00 sati: planirani dolazak u Rijeku
 
 
Cijena izleta: ručak - max 100,00 kuna koji se plaća na licu mjesta.
 
Prijave obavezne putem online obrasca dostupnog OVDJE , a do popunjenja mjesta.
 
Vidimo se!
 
 
 

Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree