Belgrade Business Case Competition

Belgrade Business Case Competition


Belgrade Business International Case Competition 
 
 
 
 
Belgrade Business International Case Competition je svjetsko natjecanje u rješavanju poslovnih slučajeva za studente preddiplomskog studija koji se po šesti put održava u Beogradu. Okuplja 20 Sveučilišta s različitih kontinenata s ciljem rješavanja 3 poslovna problema kroz zanimljiv pristup. BBICC nudi priliku za stjecanje iskustva u međunarodnom okruženju ali i upoznavanje Srbije kao zanimljive destinacije.
BBICC održava se od 15. do 21. travnja 2018. u Beogradu.
Ekonomski fakultet u Rijeci omogućio je četvorici studenata preddiplomskog studija da sudjeluju u natjecanju te se redoviti studenti preddiplomskog studija  pozivaju na prijavu za sudjelovanje na BBICC-u.
Službene prijave su otvorene su na stranicama Ekonomskog fakulteta u Rijeci od 05.02.2018. do 09.02.2018. s ciljem formiranja tima koji bi sudjelovao na natjecanju.
Od studenata koji se prijavljuju očekuje se da prilože motivacijsko pismo, životopis te dokaze o prethodnim sudjelovanjima i osvojenim nagradama na natjecanjima u rješavanju poslovnih slučajeva. Studenti koji se prijavljuju očekuje se da aktivno vladaju engleskim jezikom (pisano i govor) kako je govorni jezik natjecanja engleski.
Prijave s popratnom dokumentacijom molimo vas da šaljete Katarini Šebalj na e-mail: katarina.sebalj1@gmail.com 
Više informacija o natjecanju na službenoj stranici BBICC natjecanja. http://bbicc.org/ odnosno kod doc.dr.sc. Jasmine Dlačić.

Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree