Career Booster na Ekonomskom fakultetu u Rijeci!

Career Booster na  Ekonomskom fakultetu u Rijeci!


Centar za karijere Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci i Start-Up udruga nastavljaju zajedničku suradnju s ciljem dodatnog obogaćivanja znanja i vještina studenata tijekom studija. 
 
Nakon prošlogodišnjeg uspjeha, po drugi put, EFRI i Start-Up su ujedinili svoje snage i znanja i odlučili u sklopu projekta Career Booster, na jednom mjestu okupiti stručnjake iz poslovnog svijeta, motivacijske govornike i ostale uspješne pojedince.
 
U razdoblju od 6. do 8. ožujka 2017., Ekonomski fakultet u Rijeci ugostit će Ninu Kraljić (The Voice - Najljepši glas Hrvatske), Matiju Blaževića (Collegium, Đir po Starom gradu i Zrce Booze Cruisea), Domagoja Ostovića (Lloyds design studio), Nelu Dunato (Nela Dunato Art & Design), Mariju Mažar (Agencija Alura i osnivačica bloga Stilueta), Marka Pavičića (Motivation Up) te Matu Jankovića (MasterChef Hrvatska). 
 
Career Booster omogućava studentima i mladima razvoj dodatnih znanja i vještina potrebnih za izgradnju uspješne karijere. Saznat će kako tražiti posao i kako upravljati svojim poslovnim uspjehom, ostvariti kontakte s potencijalnim budućim poslodavcima, poboljšati vlastite sposobnosti, dobiti uvid u očekivanja poslodavaca te potrebne informacije i motivaciju za uspjeh na studiju i poslu.
 
Poslodavci iz različitih djelatnosti predstavit će poduzeća, selekcijske postupke, sezonske poslove, mogućnosti za praksu i zapošljavanje. Sami sudionici imat će priliku uključiti se u rješavanje četiri poslovna slučaja poduzeća iz različitih djelatnosti. Također, održat će se i specijalizirane radionice iz financija, marketinga, IT-a, upravljanja karijerom, menadžmenta, poduzetništva, prodaje, soft skillsa i dr.
 
Svi zainteresirani za sudjelovanje na Career Boosteru, mogu se prijaviti putem web stranice Start-Up udruge: http://www.startup-udruga.hr/ do 5. ožujka 2017., a uzimajući u obzir prošlogodišnji uspjeh, odlično iskustvo je zagarantirano. Sudjelovanje je, naravno, besplatno.

Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree