Chiara Vladislović: Sudjelovanjem na Meet&Employ 2023. do zaposlenja u METRO Cash & Carry d.o.o.

Chiara Vladislović: Sudjelovanjem na Meet&Employ 2023. do zaposlenja u METRO Cash & Carry d.o.o.

Kada sam u svibnju 2023. godine dobila obavijest o održavanju Meet&Employ-a, istražila sam firme i pozicije koje nude. Prijavila sam se primarno na razgovor za poziciju studenta u People&Culture odjelu u firmi METRO CASH&CARRY d.o.o. Općenito, jako sam zainteresirana za rad s ljudima, pronalazak i razvoj potencijala i smatrala sam da bih, ako dobijem priliku raditi na toj poziciji, dobila uvid u to kako izgleda raditi moj željeni posao. 

Za zaposlenje na toj radnoj poziciji su bili navedeni sljedeći uvjeti: napredno poznavanje MS Office paketa, izražene organizacijske vještine, samoinicijativnost u pristupu zadacima i otvorenost u komunikaciji, a isto sam imala priliku dodatno razvijati i usavršavati prilikom stručne prakse u Centru za karijere našeg Fakulteta. 

O tome sam i razgovarala na intervjuu za posao s gospođom Doris Kapović koja je People&Culture specijalist u VPC-u i njezinom kolegicom iz Zagreba, gospođom Zrinkom Brnić Zavialov iz Talent Acquisition odjela. Razgovor je bio opušten i ugodan budući da su zastupnice METRO-a bile pristupačne i dale mi sve dodatne informacije o poziciji i odgovore na moja pitanja. Intervju je prošao izvanredno i uspjela sam dobiti željenu poziciju. 

Moji zadaci na poslu su upravo onakvi kao što su mi gospođe opisale: suradnja s različitim odjelima, administrativni poslovi, praćenje rada putem izrade evidencijskih tablica i druge kadrovske dokumentacije radnika i studenata koji rade u METRO-u, provedba procesa selekcijskog postupka i sl.  Atmosfera na poslu je ugodna, a gospođa Kapović mi je tokom radnog vremena dostupna za riješiti sve eventualne nedoumice.

Jako sam zadovoljna iskustvom koje stječem kao student u P&C odjelu te smatram da će mi stjecanje iskustva u međunarodnoj kompaniji biti odlična podloga za daljnju karijeru. 

Svako bih preporučila bih svim studentima da iskoriste priliku kao što je Meet&Employ i druga događanja na našem Fakultetu kako bi pronašli pronađu posao u području u kojem žele raditi te započnu graditi svoju karijeru!

Calendar

This website uses cookies to provide a better user experience and functionality. Find out more