Cijepljenje - protiv bolesti Covid-19

Cijepljenje - protiv bolesti Covid-19

Studenti Sveučilišta u Rijeci ovom prilikom imaju se mogućnost prijaviti za cijepljenje u Rijeci s kojim će se započeti krajem svibnja odnosno početkom lipnja i trajati će kroz ljetne mjesece.

Ovim putem se možete prijaviti u slučaju da već ranije niste zaprimili poziv na cijepljenje i započeli s cijepljenjem preko drugih modela (npr. studenti medicinskih usmjerenja na kliničkim vježbama, studenti koji će tijekom ljeta raditi u turizmu i dr.), a ako ste započeli postupak cijepljenja po drugom modelu trebate isti i završiti na način kako ste započeli i dogovorili. 

Važno!!

Svi prijavljeni bit će kontaktirani od strane Nastavnog Zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije.

Obrascu se pristupa putem sljedeće POVEZNICE upisivanjem korisničkih podataka u sustavu AAI@EduHr (e-adresa povezana s uniri korisničkim imenom npr. peric.pero@student.uniri.hr).

Prilikom prijave obvezni ste dati sljedeće podatke: JMBAG, NAZIV SASTAVNICE, OIB, MBO, VRSTA SMJEŠTAJA (studentski dom ili drugo) te KONTAKT BROJ TELEFONA, a osobno ime i e-mail adresa unose se automatski.

U slučaju da niste u mogućnosti pristupiti prijavi upisivanjem svojih korisničkih AAI@EduHr podataka ili nema potrebne korisničke podatke, morate se javiti LDAP administratoru.

Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree