Coke Summership

Coke Summership

COKE SUMMERSHIP je program koji nudi iskustvo spajajući izobrazbu i radionice, rad s mentorima te stvarno poslovno iskustvo. Ove godine sudionici imaju priliku iskusiti praksu iz udobnosti vlastitoga doma te iskoristiti sve prednosti digitalizacije u radu na važnim projektima u međunarodnome timu.
 

Praksa traje četiri tjedna i odvijat će se tijekom srpnja.

 

TKO SE MOŽE PRIJAVITI?

Prijaviti se mogu studenti svih sveučilišta, viših i visokih škola u Hrvatskoj, a praksa će se odvijati virtualno!

 

 

O PROGRAMU COKE SUMMERSHIP

Kako bi postali sudionici programa Coke Summership, morate proći postupak odabira kandidata za taj program, a koji je ove godine u potpunosti digitaliziran. Sastoji se od mrežnoga testa, virtualnih intervjua i digitalne platforme za procjenu radnoga učinka. Praksa će se održavati virtualno i trajat će četiri tjedna u srpnju. U sklopu prakse sudionici će dobiti projekt na kojem će raditi samostalno ili u timu, pod vodstvom mentora. Tri dana u tjednu su rezervirana za rad na projektu, a preostala dva za sudjelovanje na predavanjima i radionicama koje će voditi rukovoditelji Coca-Cole HBC.

Tijekom četiriju tjedana prakse kandidati će biti pod vodstvom svojega mentora, stjecat će vještine upravljanja projektima i prezentacijske vještine, usavršavati poslovnu komunikaciju, učiti kako učinkovito upravljati vremenom te stjecati još mnoštvo vještina nužnih za razvoj uspješne karijere.

 

Studenti koje odaberu kao polaznike prakse Coke Summership i koji uspješno završe program dobit će potvrdu o završenoj praksi i ući će u bazu mogućih budućih zaposlenika Coca‑Cole HBC Hrvatska.

 

Prijave su otvorene do 31. 5. 2020.

 

Više informacija potražite OVDJE.

Calendar

This website uses cookies to provide a better user experience and functionality. Find out more