COVID 19 - protokoli

COVID 19 - protokoli

SIMPTOMI ZARAZE

Pozivamo studente koji imaju jedan od navedenih simptoma: kašalj, povišenu tjelesnu temperaturu,  dispneju, nedostatak zraka, nagli gubitak mirisa, okusa ili promjenu okusa da odmah po manifestaciji istih ne dolaze u zgradu Fakulteta te nastavu prate isključivo online.

 

MJERENJE TEMPERATURE

 Svaki student /zaposlenik prije dolaska na Fakultet mora izmjeriti temperaturu.

Na ulasku u zgradu Fakulteta ponovit će se mjerene temperature.

Temperatura viša od 37.2 C smatra se povišenom tjelesnom temperaturom te nije dozvoljen ulazak u zgradu.

Očitana tjelesna temperatura pojedinaca neće biti predmetom dokumentirane građe niti će na bilo koji način se koristiti osobni podatci u tu svrhu. 

 

NOŠENJE MASKI

Obvezno je NOŠENJE MASKI za vrijeme boravka u zgradi, neovisno o ostvarenoj distanci, kako bi spriječili nepotrebno izlaganje riziku studenata i zaposlenika Fakulteta.

 Maska mora biti pravilno postavljena.

 

EVIDENCIJA POPISA STUDENATA

Svako sudjelovanje u fizičkom izvođenju kolegija na Fakultetu bit će evidentirano popisom studenata (ime i prezime). Isti će biti pohranjen na rok od 4 tjedna i koristit će se isključivo u slučaju pojave virusa i komunikacije prema nadležnim epidemiološkim tijelima.

 

BORAVAK U ZGRADI

Za vrijeme boravka i kretanja po zgradi potrebno je držati socijalnu distancu od najmanje 1,5 m.  Zadržavanje u zgradi Fakulteta ograničeno je na nastavne obveze, korištenje usluga posudbe knjiga, konzultacije u navedenim terminima te korištenje usluga studomata.

Kontakte s ostalim službama kao i s djelom nastavnika (koji su tako naveli na mrežnim stranicama) moguće je ostvariti isključivo online.

  

 POTVRDA ZARAZOM ILI IZREČENA MJERA SAMOIZOLACIJE

 Ako ste boravili u zgradi Fakulteta, a potvrđena vam je zaraza virusom COVID 19 ili izrečena mjera samoizolacije, molim vas da informacije o istom nam dostave putem obrasca u najkraćem mogućem roku.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Calendar

This website uses cookies to provide a better user experience and functionality. Find out more