„Digitalna garaža – Google AdWords“

„Digitalna garaža – Google AdWords“

Od ove jeseni,  u suradnji Ekonomskog fakulteta u Rijeci i Hrvatske udruge poslodavaca s Google Hrvatska , provodi se program Digitalna garaža koji uključuje niz besplatnih edukacija o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Radionicama potičemo razvoj digitalnih vještina te osnaživanje trenutne i buduće radnu snagu zemlje, a malim i srednjim tvrtkama pomažemo ubrzati rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima.

 

O TEMI GOOGLE ADWORDS:

 

Ako želite privući nove posjetitelje na web-lokaciju, povećati online prodaju, ostvariti više poziva ili potaknuti korisnike da se vrate, Google AdWords vam u tome može pomoći.

 

- Oglašavajte lokalno ili globalno.

- Oglasima ciljajte na korisnike u određenim zemljama, područjima, gradovima ili na određenoj udaljenosti od svoje tvrtke ili trgovine.

- Dosegnite najprikladniju publiku u pravom trenutku.

- Korisnici pronalaze vašu tvrtku na Googleu u onom trenutku kada pretražuju ono što nudite.

- Naučit ćete kako se kvalitetno oglašavati na internetu pomoću Google Ads programa uz najveći povrat investicije i kako odabrati najbolju strategiju.

 


•           Mali trikovi Ads oglašavanja.

-           Kako uz manji budžet prestići konkurenciju?

•           Ciljanje relevantne publike.

-           Što su dugorepe ključne riječi?

•           Tražilice, web stranice i YouTube.

-           Kada i gdje se oglašavati? Što nam je cilj?

•           Mjerljivost i optimizacija kampanja.

-           Što je konverzija? Kako povećati ROI?

 

 

Seminar je zamišljen kao interaktivna radionica tijekom koje ćete imati prilike čuti detaljno o svim prednostima koje pruža Google AdWords alat.

 

Seminar će održati Bruno Glavan, vlasnik i direktor digitalne agencije Nivago s više od 17 godina iskustva u programiranju i internet marketingu,a česti je gost predavač na Ekonomskom fakultetu u Rijeci koji iza sebe ima više od 100 gostujućih predavanja na edukacijama za poduzetnike.

 

Prijave su otvorene do popunjenja kapaciteta dvorane putem online obrasca: http://skr.rs/oEa
 
Radionica će se održati 11. prosinca 2018., u trajanju od 13:00 do 16:00 sati u dvorani Aneks Ekonomskog fakulteta u Rijeci (Ul. Ivana Filipovića 4).
 

Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree