Doc. dr. sc. Vinko Zaninović panelist na Okruglom stolu

Okrugli stol pod nazivom  „Chile as OECD Member: Sharing Valuable Experience with Croatia on Path to Membership" u organizacije Ekonomskog fakulteta u Zagrebu i Veleposlanstva Republike Čile u Republici Hrvatskoj okupit će na jednom mjestu eminentne paneliste koji će usporediti dosadašnje iskustvo Republike Čile, zemlje članice organizacije od 2010. godine i Republike Hrvatske, čija je Vlada u travnju, 2014. godine osnovala Međuresornu radnu skupinu za jačanje suradnje između Hrvatske i OECD-a.
 
 
O način na koji bi se odrazilo na unapređivanje hrvatskog gospodarskog rasta, povećanje životnog standarda građana, razvoju trgovine te na ostala područja koja u svom djelovanju zastupa Organizacije za ekonomsku suradnju i razvoj (OECD) govorit će doc. dr. sc. Vinko Zaninović s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, Felipe Morande Lavin, stalni predstavnik Čilea pri OECD-u, Rodrigo Monardes Vignolo, savjetnik stalne delegacije Čilea pri OECD-u te prof. dr. sc. Katarina Ott s Instituta za javne financije.
 
Okrugli stol će biti održan u srijedu, 5. prosinca 2018. godine u 11 sati na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu (dvorana 3).
 
 
 
 
 

Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree