Doc. dr. sc. Vinko Zaninović panelist na Okruglom stolu

Okrugli stol pod nazivom  „Chile as OECD Member: Sharing Valuable Experience with Croatia on Path to Membership" u organizacije Ekonomskog fakulteta u Zagrebu i Veleposlanstva Republike Čile u Republici Hrvatskoj okupit će na jednom mjestu eminentne paneliste koji će usporediti dosadašnje iskustvo Republike Čile, zemlje članice organizacije od 2010. godine i Republike Hrvatske, čija je Vlada u travnju, 2014. godine osnovala Međuresornu radnu skupinu za jačanje suradnje između Hrvatske i OECD-a.
 
 
O način na koji bi se odrazilo na unapređivanje hrvatskog gospodarskog rasta, povećanje životnog standarda građana, razvoju trgovine te na ostala područja koja u svom djelovanju zastupa Organizacije za ekonomsku suradnju i razvoj (OECD) govorit će doc. dr. sc. Vinko Zaninović s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, Felipe Morande Lavin, stalni predstavnik Čilea pri OECD-u, Rodrigo Monardes Vignolo, savjetnik stalne delegacije Čilea pri OECD-u te prof. dr. sc. Katarina Ott s Instituta za javne financije.
 
Okrugli stol će biti održan u srijedu, 5. prosinca 2018. godine u 11 sati na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu (dvorana 3).
 
 
 
 
 

Calendar

This website uses cookies to provide a better user experience and functionality. Find out more