E-laboratory for digital education

E-laboratory for digital education

Na upravo pristiglim rezultatima poziva za predlaganje Erasmus+ projekata iz aktivnosti „Partnerstva za spremnost na digitalno obrazovanje u području visokog obrazovanja" za 2020. godinu, projekt Ekonomskog Fakulteta Sveučilišta u Rijeci „E-laboratory for digital education" jedan je od 9 prihvaćenih za financiranje. 
 
Partnerske institucije na projektu su nam University of Limerick, Univerza v Mariboru te tehnološki startup Girtech Limited iz Dublina. Predviđeno trajanje projekta je dvije godine, odobreni iznos za financiranje iznosi 1.230.000 kuna, a voditelj je izvanredni profesor Nenad Vretenar. Ciljana skupina projekta su prvenstveno profesori kojima će biti omogućeno usavršavanje vještina i kompetencija ne samo u vezi s novim tehnologijama nego i u razvoju metodičkih pristupa kako bi znali koje tehnologije i alate odabrati za svoju nastavu te kako unaprijediti metode proučavanja.
 
Rezultati koje namjeravamo postići su umrežavanje visokoškolskih institucija, razmjena znanja i iskustava, unaprjeđenje digitalnih kolegija, daljnji razvoj digitalne pedagoške kompetencije nastavnog osoblja, razvoj platforme za e-učenje te razvoj metodologije izvođenja online ispita. Veselimo se skorom početku!
 

Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree