Ekonomija energetskog sektora - sedma generacija!

Ekonomija energetskog sektora - sedma generacija!

Početak poslijediplomskoga studija za sedmu generaciju studenata PSS Ekonomija energetskog sektora, jedinstvenog studija iz područja energetike u Hrvatskoj, ali i u široj regiji - 'Ekonomija energetskog sektora', bit će upriličen u petak, 16. ožujka 2018. godine.  


Studij je organiziran u suradnji s Energetskim institutom Hrvoje Požar te programski usklađen s priznat programima iz područja energetike koji se izvode ne američkim i europskim visokoobrazovanim institucijama. Jedini je studij iz područja energetike koji nudi multidisciplinarni pristup. 


Nudi različite ekonomske i tehničke predmete, a polaznici mogu birati kolegije u skladu sa svojim potrebama i profesionalnim interesima. Uz tri obvezna kolegija (dva ekonomska i jedan tehnički) polaznici biraju i četiri izborna između 12 ponuđenih.

Voditeljica studija je prof. dr. sc. Nela Vlahinić Lenz.
 
Svim studentima nove generacije želimo puno uspjeha na novom studiju!

Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree