Emocionalno funkcioniranje studenata tijekom pandemije

Emocionalno funkcioniranje studenata tijekom pandemije

Drage studentice, dragi studenti, 

 

Tijekom posljednjih mjeseci naši su se životi značajno promijenili. Iznenadno smo bili izloženi brojnim stresovima, morali se prilagođavati na nove uvjete života i rada. Epidemiološka situacija je nepredvidiva i neizvjesnog trajanja. Zanima nas kako se nosite sa svim izazovima promjenjive svakodnevice i neizvjesne budućnosti tijekom trajanja pandemije. 

Stoga vas pozivamo da sudjelujete u nastavku istraživanja "Emocionalno funkcioniranje studenata tijekom pandemije”. Sudjelovanje u istraživanju u potpunosti je dobrovoljno i anonimno, a odustati možete u bilo kojem trenutku. Rezultati dobiveni ovim istraživanjem pomoći će u kreiranju programa s ciljem olakšavanja prilagodbe na studiranje u izvanrednim situacijama. Ispunjavanje upitnika trajat će oko 15 minuta, a na kraju možete pronaći poveznice na korisne savjete za uspješnije nošenje s aktualnom situacijom i uspješnije studiranje.

Pristupanjem upitniku istovremeno izražavate svoj pristanak i potvrđujete da ste informirani da je Vaše sudjelovanje u istraživanju dobrovoljno, da imate pravo odustati u bilo kojem trenutku te da su istraživači obvezni zaštititi tajnost podataka.

S obzirom da nam je cilj praćenje funkcioniranja studenata tijekom različitih faza trajanja pandemije, obratit ćemo vam se ponovno početkom ljetnog semestra ove akademske godine. 

 

Upitniku možete pristupiti putem sljedeće poveznice:

 

https://survey.zohopublic.eu/zs/ryhheG

 

Zahvaljujemo na vašem vremenu i doprinosu.

 

Voditeljica istraživačkog tima

prof. dr. sc. Ivanka Živčić-Bećirević (izivcic@ffri.hr)

 

 

 

Calendar

This website uses cookies to provide a better user experience and functionality. Find out more