Emocionalno funkcioniranje studenata u vrijeme epidemije - istraživanje

Emocionalno funkcioniranje studenata u vrijeme epidemije - istraživanje

Drage studentice, dragi studenti Sveučilišta u Rijeci,

 

Znamo da ste ovih dana obasuti različitim obavezama i ispitivanjima, ali pretpostavljamo da vas nitko nije puno pitao o tome kako se osjećate u ovoj izvanrednoj situaciji. Stoga Vas pozivamo da sudjelujete u istraživanje pod nazivom "Emocionalno funkcioniranje studenata u vrijeme epidemije”.

 


Tko provodi istraživanje?

Profesorice s Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Rijeci.

 

Što je cilj ovog istraživanja?

Želimo utvrditi kvalitetu emocionalne prilagodbe studenata tijekom izvanredne situacije izazvane epidemijom korona virusa.  

 

Što trebate znati prije nego što se uključite u istraživanje?

Sudjelovanje je u potpunosti dobrovoljno i anonimno. Ispunjavanje upitnika traje 15 do 20 minuta, a možete odustati u bilo kojem trenutku. Podaci će se analizirati isključivo na grupnoj razini, a rezultati će biti dostupni na stranicama Sveučilišta.

 

Kakvu korist imate od ispunjavanja upitnika?

Ispunjavanjem upitnika pomažete u kreiranju programa u svrhu olakšavanja prilagodbe studenata na studiranje u izvanrednoj situaciji. Time pomažete i sebi i svojim kolegama. Na kraju upitnika dobit ćete i poveznice na korisne sadržaje koji vam mogu pomoći u svakodnevnom funkcioniranju i studiranju.

 

Upitnik možete preuzeti na sljedećoj poveznici na svojem računalu, laptopu ili mobitelu:

https://survey.zohopublic.eu/zs/roB8sO

 

Zahvaljujemo na vašem vremenu i doprinosu.

 

Voditeljica istraživačkog tima

prof. dr. sc. Ivanka Živčić-Bećirević (izivcic@ffri.hr) 

Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree