Erasmus program predstavlja vam ESN

Erasmus program predstavlja vam ESN

U sklopu promocije Erasmus programa studentske mobilnosti, Udruga ESN održat će prezentaciju u srijedu, 10 ožujka 2021. godine u 19 sati za sve zainteresirane studente Sveučilištu u Rijeci.

Prilikom prezentacija ćete imati priliku čuti iz prve ruke, od naših volontera, što je sve potrebno za prijavu na natječaj za Erasmus studentski boravak ili Erasmus stručnu praksu; što je to Learning Agreement for Studies odnosno Learning Agreement for Traineeships, ili na hrvatskom ‘Ugovor o učenju’ odnosno ‘Ugovor o praksi’ i zašto ga je nužno ispuniti prije svoje mobilnosti, te da zapravo nije bauk, i da uz nekoliko savjeta možete sve riješiti bez problema; tko se sve može prijaviti za mobilnost i koliki su mjesečni iznosi financijske potpore studentima u akademskoj godini 2020./2021. za studijski boravak i za stručnu praksu, ali i kako možete dobiti dodatnu financijsku podršku ako vam je potrebna.

Prezentaciju možete pratiti OVDJE

Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree