Evaluacija online nastave

Evaluacija online nastave

U novonastalim okolnostima sreli smo se s novim načinom organizacije i održavanja nastave – nastave na daljinu. Uvjereni smo kako se većina nas susrela s ovakvim oblikom učenja (formalnog ili neformalnog oblika) tijekom našeg školovanja, ali svjesni smo da ipak u potpunosti održavanje nastave u ovakvom obliku predstavlja izazov za sve nas – za studente, za naše profesore i sve uprave sastavnica Sveučilišta u Rijeci.

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci pripremio je anketu kako bi ispitali vaša iskustva i zadovoljstvo dosada održanom online nastavi i kako bi mogli ukazati na potrebna poboljšanja po pojedinim sastavnicama, a sve s ciljem održavanja što kvalitetnije nastave u ovim izvanrednim okolnostima.

Ovim putem vas pozivamo da ispunite anketu (do 7. travnja ) i da date svoj osvrt na dosadašnju održanu online nastavu na vašoj sastavnici i na taj način pomognete da zajedno poboljšamo daljnje iskustvo.

Također, veoma je važno da istaknete i one dobre stvari kako bi dali primjer dobre prakse ostalim sastavnicama i studentima.

Hvala na suradnji, a po prikupljenim rezultatima napravit ćemo analizu i dostaviti ju svim studentskim predstavnicima i Studentskim zborovima sastavnica.

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfnRinU-kiv0niQ5Y…/viewform

Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree