FAQ

FAQ

Da li isto vrijedi diploma s online studija prilikom vrednovanja i zapošljavanja?

Isto kao da ste pohađali klasični studij i klasično polagali ispite – radi se o identičnim programima s istim brojem ECTS bodova koje predaju isti profesori. Na samoj diplomi nije naznačeno da se radi o online studiju.

 

Kakva je procedura upisa na online studije za studente koji nisu iz EU?

Za BACHELOR programe potrebno je nostrificirati diplomu iz srednje škole i prijavit se preko centralnog sustava – sve informacije možete potražiti na linku https://www.efri.uniri.hr/hr/preddiplomski_bachelor_online_studij__proces_upisa_za_strane_studente_non_eu/2032/202

Za MASTER programe potrebno je nostrificirati diplomu iz  i prijavit se preko centralnog sustava – sve informacije možete potražiti na linku https://www.efri.uniri.hr/hr/diplomski_master_online_studij__proces_upisa_za_strane_studente_non_eu/2033/202


Kako pratim predavanja? Moram li putovati na ispite?

Predavanja su organizirana na online platformama i dovoljno je imati osobno računalo, pristup Internetu, slušalice i kamera. Ispiti se provode također ONLINE u kontroliranim uvjetima.

 

Po završetku Fakulteta hoću li moći nostrificirati diplomu u svrhu zapošljavanja?

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci je državna visokoobrazovna ustanova koja svake godine prolazi  domaće i strane akreditacijske postupke.

Studijski program (bachelor) International Business prepoznat je od strane međunarodne akreditacijske institucije EFMD i nagrađeni njihovom EPAS akreditacijom koju u ovom trenutku ima samo 115 studijskih programa na visokoobrazovnim institucijama u području menadžmenta, ekonomije i poslovne ekonomije iz cijelog svijeta. Dobivanje prestižne EPAS akreditacije smješta Ekonomski fakultet u Rijeci u top 10% najboljih svjetskih ekonomskih fakulteta i poslovnih škola.
 
>> Pomoć prilikom prijave ili dodatne informacije možeš zatražiti OVDJE

Undergraduate studies Graduate studies Postgraduate studies Study Programs in English

Calendar

This website uses cookies to provide a better user experience and functionality. Find out more