Future ft. Marketing

Future ft. Marketing

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Katedra za marketing i Centar za karijere Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci organiziraju 15. ožujka 2018. godine događanje pod nazivom "Future ft. Marketing".
 
Događanje je predviđeno kroz tri aktivnosti:
 
1) "Kad narastem bit ću..." panel rasprava;   12:00 -13:00 (dvorana 11 - Aneks) 
Panelisti su osobe koje su završile Ekonomski fakultet u Rijeci te su kroz godine radnog iskustva izgradili zanimljive marketinške karijere.
 
2) "Tko radi, ne boji se gladi" prezentacija projekata Katedre za marketing;  13:10 -14:10 (dvorana 11 - Aneks)
Predstavljanje projekata na kojima su studenti radili na kolegijima Katedre za marketing tijekom kojih su u suradnji s poslovnim subjektima stjecali praktična marketinška znanja, vještine i kompetencije. 
 
3) "Sve ćemo se dogovoriti na kavi" poster druženje; 14:15 - 14.45 (predvorje Fakulteta)
Radovi koje su studenti diplomskog studija izradili u suradnji s poslovnim subjektima na kolegijima Katedre za marketing bit će izloženi u predvorju Fakulteta. Uz sok i kolač moći će se razgledati radove te doznati potrebne informacije o studiranju marketinga na diplomskom studiju.
 
  
 

Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree