Infobip Virtual Classroom - prijave do 2. studenog 2020.

Infobip Virtual Classroom - prijave do 2. studenog 2020.

Nakon uspješnog prvog izdanja Infobip Virtual Classroom programa online predavanja i radionica za studente, ovu jesen komapnija Infobip nastavlja dalje te poziva sve studente da se prijave i sudjeluju u novom, drugom izdanju Virtual Classrooma. 

 

Program će se održati u vremenskom terminu od 9.11. do 4.12.2020., sa pretežnom dinamikom predavanja svaki drugi dan, u trajanju od 60’ do 120'. 

 

Program je namijenjen studentima preddiplomskih i diplomskih studija te sam tijek programa, kao i teme, opise predavanja i informacije o predavačima možete pronaći OVDJE.

 

Predavanja će se izvoditi na hrvatskom jeziku dok će sami prezentacijski slajdovi biti na engleskom. 

 

Uz dijeljenje znanja i povezivanja studenata sa stručnjacima iz IT industrije, želja Infobipa je putem ovog jesenskog izdanja Virtual Classrooma pokazati koliko je Infobip kao globalna IT kompanija interdisciplinaran te koliko je važno poznavanje i razumijevanje kako tehnoloških tako i poslovnih tema. 

 

Kroz predavanja koja će studenti slušati, cilj ih je provesti kroz različite teme i područja koja pokrivaju tehnički (IT) i business segment poslovanja te im se ujedno pružiti pregled poslova i alternativnih zanimanja kojima im se u budućnosti nude. 

 

Također slušajući predavanja IT i business stručnjaka, studenti će imati priliku steći nova znanja i vještine koja će im biti potrebna u profesionalnom putu i razvoju karijere.

 

Za sudjelovanje se možete prijaviti OVDJE

 

Ono što je potrebno za prijavu je priložiti životopis i po želji napisati nekoliko motivacijskih rečenica o tome zašto želite sudjelovati u programu, koja znanja želite steći i gdje vidite početak svoje poslovne karijere nakon završetka fakulteta. 
 
ZADNJI ROK ZA PRIJAVU JE  PONEDJELJAK - 2.11.2020., a nakon čega slijedi proces selekcije kandidata. 
 

Calendar

This website uses cookies to provide a better user experience and functionality. Find out more