Inspire Me konferencija

Inspire Me konferencija

Drugi put, domaćin Inspire Me konferencije, 20. travnja, biti će Ekonomski fakultet u Rijeci.
 
Inspire Me u Rijeci imat će tri sesije: govori, radionice, pokreni posao i karijeru. Okupit će 30 govornika i predavača, 50 kompanija i poduzetnika, a održat će se i 8 specijaliziranih radionica.
 
Ovo će biti najveća konferencija do sada u sklopu koje će sudionici moći naučiti kako programirati, sve o 3D printerima, informirati se o mogućnostima za pokretanje posla, rada i studija u inozemstvu te o prilikama koje nude EU fondovi.
 
Na Inspire Me u Rijeku dolaze brojni poznati govornici i predavači: Kristina Ercegović, serijska poduzetnica i pokretačica Business Caffea, Ivana Mišerić, voditeljica, Domagoj Ostović, vlasnik Lloyds Design Studia, Dušan Bučan, glumac, Sandi Chiavalon, svjetski poznat proizvođač maslinovog ulja, Dino Dedić, CRANE, Ivana Berišić, vlasnica portala poduzetna.com, Mihovil Španja, proslavljeni paraolimpijac, Kristijan Rotim, Knapp studio, Filip Trezner, Izvan fokusa, Filip Jakovac…
 
Organizatori najavljuju još brojna poznata imena iz svijeta poduzetništva, marketinga, novinarstva, književnosti, tehnologije, znanost, a u sklopu konferencije održat će se i dva panela iz područja poduzetništva i turizma koji će okupiti poznate stručnjake u Hrvatskoj.
 
Konferencija je za sudionike odlična prilika za učenje i usavršavanje, poslušati  inspirativne priče uspješnih pojedinaca, upoznavanje s novim tehnologijama te povezivanje s poduzetnicima i profesionalcima. Inspire Me predstavlja jedinstvenu konferenciju u kojoj uspješni pojedinci iz različitih područja sa sudionicima dijele svoje ideje, znanja te životna i poslovna iskustva.
 
Više informacija o konferenciji možete pratiti na portalu inspireme.hr te facebook stranicama. Ulaznice su dostupne preko linka.
 
Inspire Me se održava u organizaciji Start-Up udruge, portala eCroatia.info, Ekonomskog fakulteta u Rijeci i Centra za karijere EFRI.
 
Vidimo se 20. travnja na EFRI-u!
 
 
 

Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree