JTI predstavlja mogućnosti razvoja karijere!

JTI predstavlja mogućnosti razvoja karijere!

JTI PREDSTVALJANJE TVRTKE održava se 19. listopada 2017. u dvorani br. 10 (IV kat) s početkom u 13 sati!
 
Studenti koji će sudjelovati na predavanju dobit će priliku saznati najnovije spoznaje iz područja marketinga i HR-a, kao i ostvariti prve kontakte s potencijalnim poslodavcem, tvrtkom JTI Hrvatska.
 
Cilj je predavanja educirati studente o suvremenim trendovima u području obrazovnog marketinga. Predavanje će se sastojati od dva dijela: 
  • Savjetovanje vezano uz karijeru za studente i diplomante od strane Voditeljice edukacija i treninga u tvrtki JTI
  • Predavanje o obrazovnom marketingu koje će održati Voditelji ključnih kupaca i prodaje
 
Savjetovanje o karijeri obuhvatit će sljedeće teme:
  • Razvoj i evolucija tradicionalnog načina rada 
  • Vještine potrebne za daljnji razvoj karijere 
  • Razvoj tehnika regrutiranja i selekcije u svrhu privlačenja talenata
  • Važnost cjeloživotnog učenjaPredavanje o obrazovnom marketingu bavit će se sljedećim temama:
  • Važnost dijeljenja znanja i zašto nas takav pristup diferencira u odnosu na druge
  • Izazovi u razvijanju brand awareness-a uzimajući u obzir perspektivu suradnika
  • Razvijanje marketinške poruke koja će generirati željeni odgovor
  • Marketing koji dodaje vrijednost: Studija slučaja JTI Key Account odjelaJT International Zagreb d.o.o član je Japan Tobacco International grupacije (JTI) sa sjedištem u Ženevi, Švicarska. Međunarodna smo i multikulturalna tvrtka koja zapošljava više od 26.000 ljudi u 364 ureda, s 25 tvornica, 8 centara za istraživanje i razvoj i 5 postrojenja za preradu duhana širom svijeta. Djelujemo u više od 120 zemalja i ostvarujemo multikulturalnu raznolikost s preko 100 nacionalnosti.
 
Mladi i motivirani tim u Hrvatskoj ima priliku raditi na dinamičnim i izazovnim projektima, uživati u multikulturalnoj različitosti i radu s kolegama iz cijelog svijeta, te ostvarivati profesionalni rast. Pažljivo ulažemo u HR procese, osobito u talent development. Budući da smo multinacionalna tvrtka, naši kolege imaju priliku planirati i razvijati svoju karijeru u različitim smjerovima, uključujući i razvoj u međunarodnom kontekstu. S obzirom na kvalitetu HR procesa, mi smo prva duhanska tvrtka u Hrvatskoj koja je prepoznata kao Poslodavac Partner i nositelj je CEP certifikata od 2012. godine.
 
Prijave se zaprimaju OVDJE 


Predavanje će biti održano 19.10.2017. s početkom u 13  sati u DVORANI 10 (Ivana Filipovića 4, Rijeka). Prijava na predavanje je obavezna radi ograničenog broja sudionika, i to najkasnije do ponedjeljka 16.10.
Molimo vas da dođete 15 minuta ranije radi evidencije i registracije sudionika.
Također, pozivamo sve zainteresirane da se pošalju svoj životopis na jobs@jti.com te na mail  darija.skokic@selectio za SELECTIO bazu za sve buduće poslovne prilike.


Veselimo se vašem dolasku! 

Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree