Konferencija: Mogućnosti EU fondova za poduzetnike

Konferencija: Mogućnosti EU fondova za poduzetnike

Konferencija pod nazivom: "Mogućnosti EU fondova za poduzetnike" održat će se u petak, 11. prosinca 2020. godine, s početkom u 12:00 sati u organizaciji Hrvatske udruge poslodavaca - Regionalnog ureda Rijeka.
 
Cilj konferencije je jačanje svjesnosti o mogućnostima koje se pružaju poduzetnicima kroz EU fondove, a fokus će biti i na uočavanju prepreka prilikom samog apliciranja.
 
Na konferenciji će naglasak biti stavljen na aktualne natječaje za poduzetnike i onome što donosi novo programsko razdoblje 2021. – 2027. godine. HAMAG BICRO će predstaviti mogućnosti kreditiranja koje pruža poduzetnicima, s naglaskom na buduće natječaje, odnosno kreditne linije. Nakon uvodnih prezentacija državne tajnice Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije Spomenke Đurić, Maria Turalije iz HAMAG BICRO-a i Vedrana Kružića, ravnatelja Regionalne razvojne agencije PGŽ, pozvani su svi sudionici konferencije da u konstruktivnoj raspravi iznesu svoja iskustva i dojmove.


PROGRAM
12:00 – 12:05 Pozdravna riječ – Nenad Seifert, direktor HUP- Regionalnog ureda Rijeka
12:05 – 12:15 Pozdravna riječ - dr.sc. Damir Zorić, glavni direktor HUP-a
12:15 – 12:50 Prezentacija: „Trenutni i budući EU natječaji za poduzetništvo" Spomenka Đurić, državna tajnica, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije                                                           
12:55 – 13:15 Prezentacija: „Usluge HAMAG BICRO za poduzetništvo" Mario Turalija, zamjenik predsjednika Uprave HAMAG BICRO
13:15 – 13:30 Prezentacija projekata s područja PGŽ Vedran Kružić, ravnatelj Regionalne razvojne agencije PGŽ
13:30 – 14:00 Rasprava

Napomena: Zbog poštivanja propisanih epidemioloških mjera, konferencija će se prenositi online putem Zoom i YouTube platforme.
 
Za sudjelovanje u konferenciji prijavite se OVDJE.
 
Konferenciju možete pratiti putem poveznice dostupne OVDJE (Zoom aplikacija) ili Facebook stranice Ekonomskog fakulteta u Rijeci.

Calendar

This website uses cookies to provide a better user experience and functionality. Find out more