Kreće 16. Festival znanosti

Kreće 16. Festival znanosti


Naglašena tema 16. po redu Festivala znanosti su „Otkrića".
 
Festival znanosti održava se u više od 20 gradova Hrvatske. U Rijeci Festival znanosti ima više od 150 događanja, koja će se održavati na 23 lokacije, a svojim bogatim programom obuhvatit će sve uzraste. 
 
Organizator Festivala znanosti je udruga „Zlatni rez",  a suorganizatori: Prirodoslovni muzej Rijeka, Akademsko astronomsko društvo Rijeka, Društvo matematičara i fizičara, Udruga za razvoj visokoga školstva Universitas i Sveučilišna knjižnica Rijeka. Glavni pokrovitelj Festivala znanosti je Sveučilište u Rijeci, koje ove godine obilježava 45. obljetnicu.
Ukoliko ne stignete ni na jednu manifestaciju iz našeg bogatog programa, svakako možete posjetiti info-štand Festivala znanosti na Korzu od 11. – 20. travnja 2018. od 10.00 do 15.00 sati
Otvorenje Festivala znanosti upriličit će se u ponedjeljak,  16. travnja 2018., u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke s početkom u 11.00 sati, nakon čega slijedi tribina udruge Universitas  „Eureka u svakome od nas".
 
 
Detaljan program Festivala u cijeloj Hrvatskoj nalazi se na www.festivalznanosti.hr
 
 
 


Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree