Laureati UNIRI - najveći broj zahvalnica u rukama studenata EFRIja

Laureati UNIRI - najveći broj zahvalnica u rukama studenata EFRIja

Na Rektoratu Sveučilišta u Rijeci održan je tradicionalni blagdanski prijam. Rektorica Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija uručila je zahvalnice znanstvenicima, umjetnicima i studentima za ostvarena postignuća tijekom tekuće godine.
 
Zahvalnice su dodijeljene onima koji su doprinijeli promicanju, napretku i ugledu Sveučilišta u Rijeci – pojedincima, timovima ili organizacijama i to: dobitnicima državnih nagrada, nagrada Primorsko-goranske županije i nagrada Grada Rijeke, međunarodnih priznanja i nagrada, Nagrada Zaklade Sveučilišta u Rijeci, strukovnih nagrada, sportskih nagrada te studentima dobitnicima raznih nagrada, kao i studentima vrhunskim sportašima.
 
LAUREATI Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci 

TANJA FATUR ŠIKIĆ, doktorski studij
Dobitnica je 3. nagrade za najbolju disertaciju prestižnog međunarodnog udruženja doktorskih studija poslovne ekonomije EDAMBA (European Doctoral Program sin Management & Business Administration) koja joj je dodijeljena na Općoj skupštini u Oxfordu. 
 

NIKOLA ZEC, student
EKONOMSKI  FAKULTET RIJEKA
osvojio je 2. mjesto na International Video Pitch, studentskom natjecanju u Pečuhu, kojem je cilj omogućiti studentima predstavljanje poslovnih ideja, dobivanje povratne informacije od odabranih stručnjaka iz gospodarstva, razvoj timskog duha i prezentacijskih vještina na engleskom jeziku te umrežavanje svih sudionika natjecanja 

ANTONIO PILJAN (klijent: Bliive, Kolumbija)
IVONA PROSEN (klijent: Laser Wall, Italija)
IVONA ŠIMIČIĆ (klijent: Adventure Addicted, Italija)
MARKO FURIĆ (klijent: Laser Wall, Italija)
MATEA IVIĆ (klijent: Ultraspecialisti, Italija)
VALENTINA BURŠIĆ (klijent: Laser Wall, Italija)
DELANA GERGOVA (klijent: Packing SAS, Kolumbija)

Od 960 studentskih timova smjera International Business koji su sudjelovali na ovogodišnjem X-Culture Project natjecanju s izradom poslovnih planova, 40 timova proglašeno je najboljima, a izglasavaju ih direktori i vlasnici kompanija širom svijeta koji su uključeni u projekt. Unutar tih pobjedničkih timova sudjelovalo je čak 7 studenata Ekonomskog fakulteta u Rijeci.

MATEO CRNKOVIĆ, student
EKONOMSKI  FAKULTET RIJEKA osim uspješnih rukometnih nastupa za naše Sveučilište osvojio je i zlatnu medalju u amaterskoj košarkaškoj Haki ligi grada Karlovca te nagradu za najboljeg strijelca uz 3. mjesto na 27. memorijalnom rukometnom turniru Nebojša Parežanin – Pržo.
 
Foto album možete pogledati OVDJE

Calendar

This website uses cookies to provide a better user experience and functionality. Find out more