Mreža volontera Sveučilišta u Rijeci

Mreža volontera Sveučilišta u Rijeci

Suočeni smo s novonastalom situacijom COVID-19 koja je promijenila naše životne navike. U trenutnoj životnoj situaciji  najvažnija mjera je zaštiti sebe i druge, biti solidaran i raditi najbolje što se može u trenutnim okolnostima. 

Iznimno je važno da oni koji pripadaju rizičnim skupinama – stariji od šezdeset godina, kronični bolesnici i ljudi s oslabljenim imunološkim sustavom – i oni koji su nedavno putovali u inozemstvo ostanu u izolaciji i izbjegavaju kontakt s drugim osobama. 

Svjesni smo da samoizolacija otežava osnovne životne zadatke poput nabavke namirnica, sanitarnih proizvoda i lijekova te zadatke poput iznošenja smeća ili šetanja kućnih ljubimaca. Sveučilište u Rijeci ima odgovornost i obavezu pomoći ljudima u izolaciji u obavljanju ovih zadataka. Pritom je važno da ostanemo odgovorni i maksimalno zaštitimo sebe i druge. 

Ovim putem pozivamo Vas da se uključite u mrežu volontera Sveučilišta u Rijeci i u ovim trenutcima pomognemo svima kojima je pomoć potrebna. Sve oni koji su u mogućnosti pomoći (studenti, djelatnici) pozivamo da ispune obrazac u nastavku i prijave se u mrežu volontera. 
 
OBRAZAC

Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree