Na Korzu postavljena izložba suvremenih plakata o Sveučilištu u Rijeci u povodu obilježavanja 45. obljetnice osnutka

Na Korzu postavljena izložba suvremenih plakata o Sveučilištu u Rijeci u povodu obilježavanja 45. obljetnice osnutka

Sveučilište u Rijeci ove godine obilježava 385. godina visokog obrazovanja u Rijeci i 45. obljetnicu od svojeg osnutka, pa je tim povodom u sklopu cjelogodišnjeg bogatog programa pripremljena i izložba suvremenih plakata koja je danas u petak, 12. listopada postavljena na postamentima na Korzu. Izložbu će zainteresirani moći pogledati na Korzu do petka, 26. listopada. 


Kroz 20 plakata, izloženih na deset postamenata na glavnoj riječkoj šetnici građani će moći dobiti ključne informacije o Sveučilištu u Rijeci, njegovim sastavnicama, fakultetima, odjelima, centrima, studentima i studentskim udruženjima, kao i o nekim zanimljivostima vezanim uz povijest razvoja institucije; ukratko, zainteresirani građani mogu steći uvid u svojevrsnu osobnu kartu suvremenog sveučilišta koje u njihovom gradu djeluje već 45. godina.


Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree